Czy konsumpcja będzie częścią zapłaty? Przewidujesz fotografowanie drinków? Są takimi wdzięcznymi obiektami - ta mnogość kolorów i blasków...![]()
Czy konsumpcja będzie częścią zapłaty? Przewidujesz fotografowanie drinków? Są takimi wdzięcznymi obiektami - ta mnogość kolorów i blasków...![]()
o tak drinkimnogość kolorów i kształtów szkła może spowodować zawrót głowy.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
ładniedelikatnie i estetycznie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No to spożywamy dalej dziś polewamy z takiego oto baru
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
wczoraj bar dzisiaj szkło ze tak powiem poznaje teren![]()
witajcie po przerwie. wrzucam fote z Łeby, wiem ze jest makabryczna jakościowo ale chyba inaczej się nie dało kto był ten wie.powiedzmy ze tak miało być jedna wielka plama.
Zaprawde powiadam Ci... 'barowe' foty bardzo dobre ;] Fajny nastrój, światło i kolory!
Kolejne barowesmacznego
Chcesz o tym porozmawiać
Wieczorem łyknę kielicha miodóweczki, smaczek mi zrobiłeś![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/