Ostatnia seria robi wrażenie, ze wskazaniem na zdjęcie 006, które biję agresją natury. Bardzo udane ujęcie, wydaje się kontrastowy sztorm ze "spokojnie" latającymi mewami
Ostatnia seria robi wrażenie, ze wskazaniem na zdjęcie 006, które biję agresją natury. Bardzo udane ujęcie, wydaje się kontrastowy sztorm ze "spokojnie" latającymi mewami
Witajcie wszyscy tazowooglądacze, czas troszku odszczurzyć zapomniany wątek.
specjalnie dla fanów morza, zimy i odmrożonych uszu i palców.
Moja impresja morsko-zimowa.
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 8.01.10 o 19:19
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Jedynka się bardzo podoba
Zmieniłeś kolejność? Teraz to 5 mi się podoba![]()
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 8.01.10 o 19:40
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Aaaaale faaaajnie nad tym naszym morzem zimąSuper zdjęcia. A trójeczka chyba najbardziej mi się podoba. Choć grzybek też niczego sobie. I jedynka - taki ładny kadr. No wszystkie fajne po prostu.
Taztaz? poprzestawiałeś zdjęcia?![]()
Ostatnio edytowane przez jolly ; 8.01.10 o 20:02
Pozdrawiam, Jola
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 8.01.10 o 21:06
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
1. oraz 3. moglo byc blizej...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładne zdjęcia. Piątka najbardziej mi się widzi.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Mnie "morze zima 01" najbardziej przypadło do gustu, kompozycja bardzo mi odpowiada. I ten grzybek też ładny.
Edit:
Tak jeszcze się zastanawiam nad "morze zima 05": mam wrażenie, że leci w prawo... wiem, że te paliki są krzywe i nie mogą stanowić odniesienia, ale wyprostowałam według tych z lewej strony i odbiór zdjęcia jest klarowniejszy, nie ma "przeszkadzajki"![]()
Ostatnio edytowane przez Agulka ; 8.01.10 o 20:17
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Zapomniałeś o tytułach.
1. Purchawka srebrzysta.
2. Chart afgański wynurzający się z morskiej bryzy.
3. Imbir mocno przemrożony (doskonały do drinków)
4. Nadmorska pracownia peruk (niepotrzebnie przesłonięta przez jakiegoś pniaka).
5. A tu... po prostu pejzaż nadmorski biało-niebieski.