Muszę się zgodzić 1 ładne![]()
Muszę się zgodzić 1 ładne![]()
Dzięki za wizyty jeszcze kilka sztormiaczek specjalnie dla Jolly i wszystkich fanów wiatru i piachu w oczach
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
"Sztormowe" fotki bardzo fajne.
Oczywiście nr 001, a z ostatnich 009 przypadł mi do gustu.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ze sztormowych, pierwsze najbardziej oddaje potęgę sztormu. Duże fale w starciu z molem(?)- tylko patrzeć kiedy morze wygra. Natomiast 008, jest "najspokojniejsze", sztorm już nie tak groźny- nawet słońce wyszło. Ładny kadr.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję serdecznie. Naprawdę doceniam poświęcenie. Jak widać nawet plażę pochłonęło.
Pozdrawiam, Jola
Może jaśniej: gdyby na zdjęciu 001 znalazły się te pale po prawej, byłoby znacznie korzystniej.
Patrząc prawdziwy sztorm poczułem na 006. W odniesieniu do mola naprawdę potęga. Spostrzeżenia Bufetowej warte przemyślenia. Pozostałe zdjęcia ciekawe ale tam rolę gra bardziej wiatr niż wzburzone fale.
pozdrawiam Wiejo
Z ostatnich...8...juz prawie po burzy, bardzo mi sie podoba.![]()
Z ostatnich 6 fajna oddaje klimat![]()