Mało się znam jeszcze na zdjęciach ale mi się podobają wszystkie zdjęcia z punktu widzenia osoby mało obeznanej na fotografii dopiero zacząłem się dokształcać i dużo czytam pozdrowionka dla wszystkich forumkowiczów![]()
Mało się znam jeszcze na zdjęciach ale mi się podobają wszystkie zdjęcia z punktu widzenia osoby mało obeznanej na fotografii dopiero zacząłem się dokształcać i dużo czytam pozdrowionka dla wszystkich forumkowiczów![]()
Oj słabiutko z uwagami.
Kolejne fotki
012 Ciechocinek Tężnie solankowe
013 Siedziba jednego z banków w Kopenhadze
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Fajne to wnętrze, takie sterylno-zimne.
Można było tylko leciutko przeunąć kadr w prawo, do krawędzi fotela.
Zdj.013 - bardzo ładne,szkoda tylko,że tak przykadrowałeś jeden z foteli,ten na dole a fotel z prawej za @rocco.
pozdro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Dzięki że ktoś tu zagląda.
Rocco i e-510 zdjęcia nie da się przesunąć, trzymałem pion i niestety się ucięło akurat o ten fotel. Powiem że większość pomieszczeń w tym budynku jest tak sterylnych, sam budynek leży nad samą wodą co w Kopenhadze nie jest trudne
.
A teraz coś z innej szuflady, parę ptaszorów jedne zimowe jeszcze a inny taki nasz typowy![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Bocian ładnie złapany ale chyba nieostry![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
002 kolorki pojechane, ale pewnie super wygladało by w dużym formacie..
005- dezeta kapitalna
009 - super wyciągnięty kolor i odwzorowanie szczegułów
010 - kadrowanie oki, aletrochę jak na mój gust prześwietlone
012 - przypadło mi najbardziej do gustu - ciekaw jestem warsztatu, jak obrabiane ?
013 - sterylność na maksa ( tam jest chyba jeden ludzik ?)
a bociek szkoda , że tak mało kontrastowy i nieostry, bo złapany ciekawie
pozdrawiam
podoba mi się sterylne wnętrze, czystość taka jakaśproste bywa najepsze ( i to ja mowie?
)