Zdjęcie z lotu ptaka- zwłaszcza pierwszeTylko raz widziałam ziemię z podobnej perspektywy- podczas lotu spadochronem. Nie wpadłam na pomysł zabrania aparatu
Fajna sprawa z tym lataniem![]()
Zdjęcie z lotu ptaka- zwłaszcza pierwszeTylko raz widziałam ziemię z podobnej perspektywy- podczas lotu spadochronem. Nie wpadłam na pomysł zabrania aparatu
Fajna sprawa z tym lataniem![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wanilia skok ze spadochronem tysz piknie tylko ciężko myśleć o fotach lecąc ponad 200km /h prosto w dół. z jakimś gościem przyczepionym do pleców lub bez gościa z samym plecakiem.
Kolejne koncertowe archiwum. Acid Drinkers na Generacji w Koszalinie.
w kolejności biały, czerwony, niebieski zupełnie nie wiem czemu mi się tak skojarzyło.
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 6.06.09 o 21:32
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Koncertowe super są. Najbardziej spodobało mi się "czerwone"....mnóstwo ekspresji...pozdrawiam : )
Helenae cieszę się
A teraz wielka prośba z mojej strony.
Co sądzicie o tym portreciku , dodam że jest mi dość trudno fotografować ludzi.
nie wiem z czego to wynika może kiedyś się dowiem.
Osoba na zdjęciu to moja dobra znajoma, malarka, Beata.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ja powiem że mi się zdjęcie podoba, nieśmiało dodam tylko, że ww kołnierz oraz te włosy w oku mi nie leżą.
I F...k The Violence ( I'm Sure I'm Right )!" AD lubię bardzo więc i "skwaszone" i powykrzywiane miny do mnie przemawiają. Niestety zdjęcia nie zawsze są ostre. Co do okna - pozwoliłem sobie je przerobić po swojemu bo sądzę że przeróbka na B&W lub sepię, dodanie winiety i zmiękczenie są tu na miejscu. Fotografia to nie tylko kolor.
MK
wujek.samo.h Ciekawa ta Twoja wersja okna. Sam się zastanawiałem nad wersją B&W.
czasem mam obawy przez stosowaniem filtrów na fote.
Ale Twoja przeróbka nadała zdjęciu tajemniczości i starości.
AD o ile dobrze pamiętam robione E1 ze szkłem tylko z nazwy 14-45 znaczy duża zatyczka do body, i jedne z pierwszych moich fot tego typu.
Pozdrawiam i dzięki za opinie i wizytę.
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 9.06.09 o 19:43
kolejna fota w radosnej twórczości
ostrokrzew w pierwszej odsłonie.