Polityka cenowa olympusa jest raczej znana... co miesiąc ceny są coraz wyższe, więc jak znajdziesz jakąś dobrą cenę ta raczej KUPUJ !![]()
Polityka cenowa olympusa jest raczej znana... co miesiąc ceny są coraz wyższe, więc jak znajdziesz jakąś dobrą cenę ta raczej KUPUJ !![]()
E 30, ZD14-54 II, ZD50-200, ZD7-14, ZD50 Macro, ZD 35 Macro, ZD8mm, HLD4, EC20, EC14, Takumar 50 1,4 i coś tam jeszcze...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
OK, właściwie to miałem na myśli to że ceny rosną i raczej nie ma co liczyć by było nagle taniej....
E 30, ZD14-54 II, ZD50-200, ZD7-14, ZD50 Macro, ZD 35 Macro, ZD8mm, HLD4, EC20, EC14, Takumar 50 1,4 i coś tam jeszcze...
A ja jednak licze na jakiś ruch Olka w dół. Pamiętacie jak 1,5 roku temu spadły ceny lustrzanek? Z moich znajomych zainteresowanych fotografią wielu przesiadło się z kompaktów na lustrzanki poniżej 2 kPLN. Je zresztą też do nich dołączyłem i do Was
Do tego mamy umocnienie PLN/USD, jest wyraźny trend od lutego więc może za niedługo znowu zacznie się opłacać?
własnie poszukuję niską cenę na 14-54, moze być nowy lub używany.
jako nowy znalazłem najtaniej za 1700. znacie lepsze oferty?
Zaglądaj często na forum dział "sprzedam". Ostatnio było troszkę ofert bo co niektórzy pozbywali się sprzętu a ceny były całkiem do rzeczy.
mente et malleo