luna2002, te zdjęcia przypominają mi krajobraz po wybuchu bomby atomowej - opuszczone budynki, rdzewiejące elementy. Lubię takie klimaty.
luna2002, te zdjęcia przypominają mi krajobraz po wybuchu bomby atomowej - opuszczone budynki, rdzewiejące elementy. Lubię takie klimaty.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki za poświęcony czas, ale ja najnormalniej na świecie nie lubię HDR.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Myśle, że warto by było zajrzec do srodka tego wozu, jesli jest taka mozliwość. Sama "sterownia" może byc fotograficznie bardzo ciekawa.
Jeszcze jedno z Pragi.
127.
Ostatnio edytowane przez luna2002 ; 30.04.11 o 02:27
Ostatnie jest świetnepozowane czy spontan ?
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
ostatnie fajny obrazek, chyba spontan, przecież to normalne ze ludzie mają krzesełko i siedzą na mościeczytając pisemko.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Fajna fotka siedzacego i czytajacego....
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO