Ciekawe próby z Pragi, fot. 1-3
Ciekawe próby z Pragi, fot. 1-3
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Mnie równiez przypadły do gustu fotki od 1-3.
Dziękuję za odwiedziny, uwagi i w ogóle.
Ostatnio wybraliśmy się rodzinnie do ZOO Dvůr Králové.
Mimo wewnętrznych oporów co do podobnych instytucji, to male, czeskie zoo jest świetnym miejscem na spacer, zwłaszcza dla dzieciaków.
Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć, ale starałem się bardziej nietypowo podejsc do tematu. Poszukać kolorów, odbić, pobawić się głębią itp itd.....kończę marudzenie.
ps. ostatnie zdjęcie z mamutem niegrzebane w kolorach, sam nie wiem jak to wyszło.
pozdrawiam
1-neczka fajna. Ciekawie wyszło. Z mamutem to bym przesunął kadr w lewo.
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
1 i 3 naj naj : )
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Zaniedbałem swój wątek.
Pogoda pod psem, ale spacerować trzeba.
Kilka zdjęć z dzisiejszej przechadzki.
Ach, trójeczka bardzo klimatyczna i kadr również bardzo fajny.
Czwórka - mam dylemat. Według mnie mogłoby by być bardzo fajne zdjęcie. Ale coś mi nie pasuje. Chyba odeszłabym nieco dalej. Teraz jest za dużo po prawej stronie (cała bryła drzew) i zbyt nagle się kończy linia drzew po lewej.
Pozdrawiam, Jola
Mnie urzeka 3 swoją prostotą kadru i co za tym idzie bardzo miłym odbiorem.
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice