Tulipanek jest bardzo dobry.
Ja bym usunął tylko ten listek.
Pozdrówka.
Tulipanek jest bardzo dobry.
Ja bym usunął tylko ten listek.
Pozdrówka.
Za Ernesth. Proste i fajne.![]()
Wielkie dzięki, za odgrzebanie wątku i dobre słowo! Szczerze mówiąc prawie o nim zapomniałemRzeczywiście staram się, żeby było maksymalnie prosto.
Pokażę kilka zdjęć z szybkiej wycieczki do Pragi.
Niestety to piękne miasto jest na weekendy tak oblegane (poglądowy tłum na ostatnim zdjęciu), że pozostaje skupić się na detalu, lub pojechać tam bardzo wcześnie rano.
pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowane przez luna2002 ; 2.06.09 o 14:38
Fajne fajne .. z Pragi podoba mi się 2 i 3. W 4 wolałbym mniejszą głębię.
a 5 mnie przeraziła ... miałem jechać tam kiedyś ale jak tam tylu ludzi to nie pojadę :P
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Kadry z Pragi bardzo fajne. Podobnie jak poprzednikowi, 2 i 3 podobają mi się najbardziej. 4 może zbyt centralnie.
A mnie się najbardziej spodobała fotka 5, tylko widziałabym ją w pionie - fajne, takie tętniące życiem miasto. I podoba mi się zamysł na pierwszym, ale coś bym zrobiła, żeby bokeh nie był taki przepalony - jakiś filtr połówkowy może, może trochę większą go bym dała.
I jeszcze 3 - też fajne.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dla mnie, najlepsza 3. Zastanawiam się czy na dwóch pierwszych, nie lepiej było obrócić GO, zamienić ostre z nieostrym. Na 1 masz za oknem ciekawą wiaże kościelną (?) a na 2 kopułę, może warto było te obiekty wyeksponować?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
2 i 5![]()
z Pragi 2,3,4 dobre![]()
25/1,4; 45/1,8; 9/8
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania