Ja czekam, aż wreszcie będziesz miał trochę słońca![]()
Ja czekam, aż wreszcie będziesz miał trochę słońca![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wstyd, ale do dziś myślałem, że autor tego wątku jest kobietą.... wszak zdjęcia bardzo malarskie, często delikatne, kadry przemyślane, wyważone. Jest to jeden z nielicznych, moich ulubionych wątków zdjęciowych na tym forum - b. równy poziom prac.
60 bardzo mi się podoba![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Jak dla mnie 61.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja też czekam i czekam......ale nic się nie zmienia.
Ale robić coś trzeba, więc kolejne spojrzenie na ołowiane niebo, parujące góry, wilgotną zieleń. Dziś tak było. Maj przeleciał deszczowo, czerwiec tak samo się zaczął. Mam nadzieję, ze trochę klimatu uchwyciłem.
ps. śliczne podziękowania za komentarze i odwiedziny
Bardzo fajne, widać klimat
Szkoda, że takie małe.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ładna mgiełka ale trzeba przez lupkę pooglądać. Wstaw większe.
pozdrawiam Wiejo
Ja tez chetnie bym obejzala wieksze, bo widoki sa przednie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ależ proszę bardzo.
Wrzucałem ostatnio w takiej formie jak teraz, ale przed wysłaniem zrobiłem podgląd i coś mi nie pasowało. Nie rozumiem troszkę co się dzieje ze zdjęciami, tracą jakby na ostrości. Nawet po przeskalowaniu. Dlatego umieściłem tak. U mnie się otwiera w osobnym oknie jako dosyć duże. Ale nie ważne,złej baletnicy....
Mam nadzieję, ze teraz weszły jak należy. Jeśli chcecie jeeeeeeeeeeeszcze większe to na priva.
Pozdrawiam
ps. jest słońce!
62.
63.
64.
![]()
No teraz to jest super, mozna podziwiac w calej okazalosci ten mglisty klimat
Nie moge sie zdecyowac pomiedzy pierwszym i trzecim. Na obu fajnie sie ukaldaja i przecinaja linie lasu i laki...no i ta opadajaca mgla. Chyba jednak pierwsze.
Udana seria.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic