Dziękuję za odwiedziny i słówko komentarza.
Wrzucam jeszcze jedno spojrzenie na wiosenny zalew oraz zdjęcie z leśnego spaceru.
36.
37.
![]()
Dziękuję za odwiedziny i słówko komentarza.
Wrzucam jeszcze jedno spojrzenie na wiosenny zalew oraz zdjęcie z leśnego spaceru.
36.
37.
![]()
Spojrzenie na wiosenny zalew.. fajny moment uchwyciles stany skupienia, przejjscie ze stanu stalego w ciekly (36)
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kapitalne skadrowane oba powyższe zdjęcia.![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Z ostatniej serii i jedno i drugie zdecydowanie na TAK
Chłopczyk w konfrontacji z drzewami SuperPodobają mi się Te kadry bardzo.
Trochę kiczu o poranku.
38.
![]()
Zastanawiam się, czy wybrałeś najlepszy kadr
MZ najciekawsze to zamglone drzewa i góry w oddali a nad nimi wschodzące słońce. Lepszy chyba, byłby kadr poziomy- mniej pola i dużo mniej nieba (takiego sobie).
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzieciak w lesie REWELACJA!
Dziecko na leśnej drodze ładne. Podoba się też poranny kiczyk przyjemny z teatrem mgły i nieba.
pozdrawiam Wiejo
Poranny pejzażyk bardzo ładny. Jednak warto wstawać ranoNatomiast zdjęcie nr 37 rewelacyjne.
Pozdrawiam, Jola
39. Drugiego kwietnia spadło trochę śniegu, musiałem to wykorzystać.
40. Wiosna, roztopy, nie mogę się uwolnić od wody.
![]()