Pierwsze z tej dwójki - przepiękne! Lubię takie uporządkowane kadry, wszystko gra, ładne te wzorki na pierwszym planie.
Drugie - nie to że coś nie tak. Ot - normalne takie![]()
Pierwsze z tej dwójki - przepiękne! Lubię takie uporządkowane kadry, wszystko gra, ładne te wzorki na pierwszym planie.
Drugie - nie to że coś nie tak. Ot - normalne takie![]()
to pierwsze rzeczywiscie gites, wzorzaste takie, elegancko wyszlo, podane tym razem "na zimno" i podoba sie bardzo![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Na 34 obróbka nie w moim guście (może lekka mgiełka była?) ale kadr się podoba
35 nie bardzo.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
34 Bardzo fajne zwłaszcza powierzchnia jeziorka, wygląda niemal jak nałożona teksturaświetne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
34 ladnie pokazane..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Masz dobre oko do wypatrywania szczegółów. Pozazdrościć!
Ostatnie bardziej do mnie przemawiają a szczególnie pierwsze swoją budową kadru, rozkładem planów. Drugie podobne z tym, że trzcinki bardziej pospolite. Chłodna obróbka tym razem służy. Pobawiłem się wcześniejszym zdjęciem z promieniami w lesie gdzie po ustaleniu WB ukazały się pięknej barwy te promyczki. Warto przy nim popracować.
pozdrawiam Wiejo
34 i 35 bardzo fajne kadry, ze wskazaniem na 34.
Na pierwszym tekstura jeziorka przyciaga wzrok.
Ladny spokojny widoczek, moze tylko szkoda ze jakosc kiepska.
Troche sie nad nim wypastwilam, a niech tam![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnie zdjęcia począwszy od 30 kapitalne (nie przypadło mi tylko do gustu to ze znakiem drogowym).
Świetna, zdecydowana, obróbka podkreślajaca osobowość fotografującego. Inna i moze wzbudzać kontrowersje, że niezbyt "poprawna". Ale nie schodź z tej drogi, to ma być TWOJA wizja. Podziwiam konsekwencję w ostatniej obrobce. Duży plus dla wątku i Ciebie.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/