33. Bardzo fajna gra świateł, podobają mi się te smugi w uśpionym lesie.
Super
Pozdrawiam
33. Bardzo fajna gra świateł, podobają mi się te smugi w uśpionym lesie.
Super
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No nie wierzę, 33 wygląda jak obraz a nie fotoZaskoczyłeś tym zdjęciem, bardzo udane. Super światła, super kadr...wszystko mi pasuje.
Bardzo ładna jest droga pod wodą, łagodny i plastyczny plener na 31, ostatnie na którym złapałeś piekną grę światła ładne z tym, że chyba za dużo zielonego który bym przyciął do pojawienie się brązu pni drzew.
pozdrawiam Wiejo
Przylaczam sie do wypowiedzi przedmowcy.. zielen jest nawet na drodze..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zakładam, że ten miętowy odcień jest zamierzonyŁadnie, pastelowo.
no ja tez mysle, ze miętowosc byla zamierzona i bardzo ladnie to wyglada, swiatelko pieknie gra![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
piękne to 33. Normalnie zazdroszczę.
Ostatnie zdjęcia zwracają uwagę. Ze wskazaniem na 33I kadr i kolorystyka również przypadły mi bardzo go gustu.
Pozdrawiam, Jola
O zachodzie słońca wyskoczyłem z dzieciakami nad zamarznięte jezioro. Pierwsze spojrzenie.
34.
35.
![]()
Ostatnio edytowane przez luna2002 ; 27.03.10 o 02:34