Strona 17 z 17 PierwszyPierwszy ... 7151617
Pokaż wyniki od 161 do 168 z 168

Wątek: Nikon D5000

| OlyJedi
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez maestro Zobacz posta
    Dzisiaj przy okazji z ciekawości ponownie macałem D5000 i D3000 - nie dość że to tandetny plastik, to pomimo, że nie mam dużych rąk te modele strasznie niewygodnie trzyma się w rękach. Mój E510 pomimo że wcale duży nie jest, ale jest "wygodny".
    MaxMartini dziękuję za klarowną odpowiedź.

Maestro. Aparat ma robić zdjęcia a nie leżeć w dłoni. Cóż mi po przepalonych zdjęciach i bandingu w E510...To tak jak kupić BMW z silnikiem od Syreny.
    www.dalekieobserwacje.eu E-410 & ZD 40-150mm & ORESTEGOR 500mm/f5,6 & MTO11CA 1000mm/F10

| OlyJedi Awatar maestro
    Mieszka w
    śląskie
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ravc770 Zobacz posta
    MaxMartini dziękuję za klarowną odpowiedź.

Maestro. Aparat ma robić zdjęcia a nie leżeć w dłoni. Cóż mi po przepalonych zdjęciach i bandingu w E510...To tak jak kupić BMW z silnikiem od Syreny.

Dla mnie sama puszka to bardzo ważna sprawa. Zdjęcia robi każda, ale nie każda spełnia oczekiwania. Jeśli uważasz że D5000 to BMW to powodzenia życzę i radzę wybrać się do okulisty. Porównanie co najwyżej kuriozalne - zupełnie nie trafione.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Ełk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Pomijając jakośc obrazowania,N D5000 to plastik okropny! To jak nowa seria Soniaczy!Jeśli bebechy ma tej jakości,to żal mi nabywców!Nikonem D90 miałem okazję focic i zdjęcia ok,natomiast wykonanie-mnie jakoś nie pasuje,właśnie materia z której wykonany.Olek to jest to co mi leży,solidnoś,2 lata gwarancji,mapowanie pikseli w domu nie w serwisie,wizjer 100%pokrycia.A że szumi'jakoś mało robię zdjęc na iso nawet 400.

| OlyJedi Awatar maestro
    Mieszka w
    śląskie
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Adamss68 Zobacz posta
    Pomijając jakośc obrazowania,N D5000 to plastik okropny! To jak nowa seria Soniaczy!Jeśli bebechy ma tej jakości,to żal mi nabywców!Nikonem D90 miałem okazję focic i zdjęcia ok,natomiast wykonanie-mnie jakoś nie pasuje,właśnie materia z której wykonany.Olek to jest to co mi leży,solidnoś,2 lata gwarancji,mapowanie pikseli w domu nie w serwisie,wizjer 100%pokrycia.A że szumi'jakoś mało robię zdjęc na iso nawet 400.
    Potwierdzam Z tym tylko małym wyjątkiem, że w moim odczuciu jednak Nikon D90 jest już lepiej wykonany od tych bardziej budżetowych modeli, czuć go w dłoniach, do tego rewelacyjny wizjer. O tym aparacie nic złego już nie mogę powiedzieć. Jakość obrazu też super.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Ełk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez maestro Zobacz posta
    Potwierdzam Z tym tylko małym wyjątkiem, że w moim odczuciu jednak Nikon D90 jest już lepiej wykonany od tych bardziej budżetowych modeli, czuć go w dłoniach, do tego rewelacyjny wizjer. O tym aparacie nic złego już nie mogę powiedzieć. Jakość obrazu też super.
    Owszem masz rację,tylko ja na tę chwilę miałem E3.Pewnie gdyby nie to miałbym D90.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    na forum nikona byla informacja iz fotojoker w sklepie netowym ma ten aparat za niewiele ponad 2 tysiace

i ponoc jest to seria bez wad, na pudelku ma miec jakas kolorowa kropke i to ma byc znak niezwalonej serii

jesli to prawda to naprawde warto, w tej cenie i duzo wyzszej nie kupimy puszki z takim obrazowaniem

S4INT
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Adamss68 Zobacz posta
    Nikonem D90 miałem okazję focic i zdjęcia ok,natomiast wykonanie-mnie jakoś nie pasuje,właśnie materia z której wykonany.Olek to jest to co mi leży,solidnoś,2 lata gwarancji,mapowanie pikseli w domu nie w serwisie,wizjer 100%pokrycia.A że szumi'jakoś mało robię zdjęc na iso nawet 400.
    No ale do E-3 to raczej D300 sobie porównaj...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Ełk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    No ale do E-3 to raczej D300 sobie porównaj...
    Można by,gdyby D300 miał matrycę E-3.