Ale cię kumpel podpuścił![]()
Ale cię kumpel podpuścił![]()
No rzeczywiście zostałeś podpuszczony lub kolega jest koneserem szukania głównego motywu zdjęcia wśród panującego tam bałaganu. Chyba, że kolega mówiąc "wstaw do Internetu", chciał Ci powiedzieć "wstaw na fotka.pl". Tam pewnie by się spodobało.
Chyba rzeczywiście dałem się podejśc. Mnie się jednak podoba to zdjęcie
Przenoszę Cię do Zdjęć początkujących, tu pewnie dostaniesz więcej rad :]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Witam po długiej przerwie. Powiedzcie co sądzicie o tych zdjęciach.Ja uważam,że do najgorszych nie należą ale jak w tytule"wciąż się uczę"
Zenit 12xp + Panasonic Fz50 + E520 + grip + 14-42 + OM 50mm f/1.8 + 40-150 + FL36R
33. swieca plus latarnia w konwencji B&W jak dla mnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pierwsze zdjęcie ma coś w sobie ale czegoś mi w nim brakuje.
To jak ktoś lubi takie klimaciki![]()
Zenit 12xp + Panasonic Fz50 + E520 + grip + 14-42 + OM 50mm f/1.8 + 40-150 + FL36R
Witaj
Z MM - isntne pole do popisu dla wyobraźni. Moja pierwsza myśl: zlecenie zabójstwa
Świece - za ciemno jak dla mnie i niewyraźnie.
Ostatnia wrzuta:
1 - sama mam podobną fotkęW Twojej jednak brakuje mi czegoś...może fakt, że ta ręka jest taka niewyraźna i trzeba chwilę wzrok wytężać żeby ją dostrzec...
2 - byłoby rewelacyjne, gdyby nie ten fragment ramy. Rozprasza. Da się to jakoś wykadrować?
Wrzucaj kolejne![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Cieszy mnie takie przyjęcie zdjęćW sumie mój wykładowca powiedział,że tylko ramka monitora trochę przeszkadza. A nie wydaje Ci się,że trochę za mało kontrastu ??
Pozdrowienia