1 i 4 do rodzinnego albumu.
reszta to kwestia wycwiczenia kadrow : )
1 i 4 do rodzinnego albumu.
reszta to kwestia wycwiczenia kadrow : )
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Chwile relaxu i poszukiwania
Nie PSowane.Światło zastane koło 21-22. Moja działeczka![]()
Sam pośrodku niczego
Tytuł ostatniego zdjęcia wydaje się obrazować to co dzieje się w twoim wątku
Ostatnie zdjęcie bardzo słabe niestety - staraj się brać za kwiaty szczególnie podczas wschodów i zachodów słońca, wtedy rezultaty zazwyczaj są sporo lepsze. Kąbinuj z kadrem, poczytaj o monych punktach. Powodzenia.
ostatnia seria drugie zdjecie ,wystarczylo troszke ukucnac lub usiasc,albo poprostu usadowic aparat tuz nad ziemia ,mysle ze bylo by duzo ciekawiej ,ale to tylko moja opinia,
pozdro.
ps .pisze do zdjecia krajobrazu .......
Ostatnio edytowane przez judasz ; 5.05.09 o 14:53
Witam po długim czasie nieobecnościZrobiłem to zdjęcie w UK i tak spodobało mi się.Przy okazji chciałem wam przedstawic moją chrześnice .
Witajcie. Jakiś czas temu był u mnie kumpel i przez przypadek trafił na jedną z moich fotek i wyraźnie zrobiła na nim wrażenie. Powiedział "bardzo mi sie podoba , zamieśc ją w internecie i zobaczysz,że się spodoba ludziom" .Więc idąc za namową kolegi zamieszczam owo zdjęcie.
P.S Bądźcie łagodni
straszny balagan w kadrze. nie przepadam za takimi chwytami.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++