Masakrer pedzace byki ulica...poziom adrealiny wysoki wsrod uczestnikow zabawy
Foty z bykami fajne. Masz jakies z dreszczykiem emocji ?![]()
Masakrer pedzace byki ulica...poziom adrealiny wysoki wsrod uczestnikow zabawy
Foty z bykami fajne. Masz jakies z dreszczykiem emocji ?![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z dreszczykiem emocji tez mialam ale wszystkie sa poruszone i nieostre.
Wszystko dzialo sie tak szybko...biegnacy ludzie, przepychanki, nerwy...
Trudno jest stac wsrod tych biegnacych ludzi na ulicy, patrzec jednym okiem w wizjer, a drugim asegurowac sie od ewentualnego ataku byka i do tego panowac nad aparatem i nad tym co robisz![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Cieszę się że ocalałaś , Ty i Twój aparat. Ogniste fotki bardzo fajne .
Pozdrawiam z deszczowo- słonecznej Małopolski. Tutaj nikt Cie bykami nie potraktuje, Co najwyżej obsamuruje pomówieniem przed współplemieńcami, A jakbyś chciała sie poocierać o bydełko, to bywam na takiej wychowalni jałowizny - tam bez tratujących ludzi można dostać "z byka", racicą w pęcherz, albo po nogach, zastać zrotowanym, a nawet wywróconym lub od stóp do głów zostac g****m obrzuconym.
Jakbyś była w okolicy gotów jestem załatwić wejściówkę. Ale myślę , ze podobne przybytki hodowlane masz także bliżej...
AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.07.11 o 15:27
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dobre - b.podobają mi się nocne ujęcia.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Mcarto, dzieki.
APz, trzymam cie za slowo i jesli kiedys poniesie mnie w twoje strony, to bardzo chetnie sie poocieram o to bydelko i polaze po polach, ktore tak bardzo lubie ogladac na twoich zdjeciach.
G****m moga mnie obrzucac, albo obsmarowac, w koncu co mi tam...to i tak nie moja wies
Pozdrawiam upalnie.
Nocne mają potencjał. Co do byków - rozumiem Twój ból. Impreza masowa, widzisz mnóstwo fajnych ujęć ale sfotografowanie ich nie jest proste.
Biegasz z bykami, plywasz z rekinami, tanczysz z wilkami ( a przynajmniej z meduzami), w domu pewnie nie zawachasz sie uzyc czlowieka kapcia, zeby zabic czlowieka pajaka... czy jest cos, czego nie robisz? I to z rownie dobrymi efektami ?![]()
Z tych ulicznych przykuły moją uwagę 7 i 8 (w kolejnosci)- bardzo fajna obróbka
Pozdrowionka![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Witaj bufetowo.
Nawet sobie nie wyobrazasz jaka byla masa ludzi, jak znajde chwilke czasu to obrobie pare fot z tlumu, bo sporo sie tam dzialo.
Kaczy, tak przy ludziach to mi troche wstyd mowic o tym co jeszcze robie z rownie dobrymi efektami
Hej! Czyzbys juz wrocila z rejsu?
Pewnie teraz sama siedzisz i foty obrabiasz
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 17.07.11 o 22:33 Powód: Automatyczne scalenie postów
Wróciłam
Wciągam pępek i obrabiam zaległe fotki. Te z wyjazdu muszą poczekać.
Cieszę się przyjemną aurą. W Grecji w słońcu termomertr wskazywał 58 stopni! Sprawdzaliśmy z drugim było to samo.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/