troszku Ci se pofalowało tu i ówdzierodzinkę odesłać na lody. ja by połaził po marinach zafalowanych przefalowo
![]()
troszku Ci se pofalowało tu i ówdzierodzinkę odesłać na lody. ja by połaził po marinach zafalowanych przefalowo
![]()
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 3.05.11 o 01:31
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
no to leci ptak znaczy pawiątko. za burtę Neptunowi pokłony trza złożyć.![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo ładne światło na wszystkich ujęciach.
Żagłowki w pionie ładne, ale bardziej podoba mi się opowieść z wypłynięcia promu.
Ależ to wyszło! A jedyneczka Załącznik 46569 po prostu: Cudo! I Światło i barwa.
śliczne!
Pozdrawiam
Ja
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 3.05.11 o 10:16
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo mi miło.
ps. trzymasz pion!
Piękne zdjęcia - bardzo lubię nadmorskie klimaty , pozdrawiam serdecznie
Swietne foty , rowniez lubie z takim klimatem .![]()
Wszystkim bardzo serdecznie dziekuje za zagladniecie i skrabniecie kilku slow.
Cieszy mnie, ze kazdy znalazl cos dla siebie z ostatniej spontanicznej wrzutki.
Mnie osobiscie zauroczylo to ulotne i jakze piekne swiatlo, musialam tylko szybko znalezc "cos " na czym zawiesic oko
Na pierwszy ogien poszly zaglowki bo byly najblizej, pozniej wypatrzylam ten odpywajacy prom, popedzilam w jego kierunku i mile mnie zaskoczyla obecnosc dzieciakow.
Trzeba miec szczescie aby trafic na taka "opowiesc" jak to nazwal Droplet
Pozdrawiam cieplo i dorzucam jeszcze dwie wczorajsze fotki bardzo podobne, a jednak inne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic