Fajne mostki, bardziej do gustu przypadl mi kadr poziomy. Na miniaturkach wygladaja jak tory kolejowe. Ciekawe miejsce.
Hej, nareszcie sie ujawnilas, juz myslalam, ze gdzies cie ponioslo.
Mnie tez sie to miejsce bardzo podoba, nawet mam juz na nie "plan", ale oczywiscie jak pogoda dopisze.
Ciesze sie, ze kadry sie podobaja, bo to bylo troche na wariata, ze spacerku z kulawym mezem, ktorego usadzilam na improwizowanej laweczce, a sama cudowalam z tym mostkiem
Moze jak mnie natchnie to jeszcze raz usiade do ich obrobki.
Pozdr.
Dzieki.
To miejsce to rezerwat ptakow, po ktorych tym razem nie bylo ani sladu ani widu...ale za to fajna czatownia jest do ich obserwowania i fotografowania.
Aaaaa i komary tez byly i ciachaly jak wsciekle![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 11.04.11 o 22:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Moja teściowa bardzo cieżko zachorowała. W domu przejawia sie głównie tematyka szpitalna. Oby sprawy przybrały dobry obrót to i reszta sie wyprostuje![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Za to pionowe, podkreśla odległość do czatowni. Oba mają swoje "zady i walety"
Szkoda tylko koloru![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czatownia swietna, tzn, sama w sobie. Tez bym chcial ja w kolorze poogladac.
Pozdrawiam