Gratulacje.
Fajne foto.
Pozdrawiam.
Gratulacje.
Fajne foto.
Pozdrawiam.
Masakrycznie piękne te dwa ostatnie pejzaże.
Portret uliczny - również zacny.
Co do wrzutek z transformersami, powinnaś popracować moim zdaniem nad swym image pod kątem Atomówek![]()
Portret czytającego gazetę rewelacyjny!!!!!
Gratulacje![]()
Masz racje Mirek, zreszta ja w tej chwili nie mysle o sprzecie ani lepszym ani drozszym, bo wiadomo ze on sam fot nie bedzie robic.
Moj czas i pieniadze na razie inwestuje tylko w wiedze
Wszystkim bardzo dziekuje za mile slowa.
Za duzo pieszczot dla mojego ego jak na jeden raz
Bufetowa sugerujesz, ze powinnam zmienic image???
Moze masz racje![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 27.09.10 o 15:39
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnie dwie widokówki bardzo mi się podobają.
E-3, E-510
Trochę mnie nie było a tu proszę!
Morskie i "czytający" po prostu bomba. Napisano już chyba wszystko, więc tylko pogratuluję wyróżnienia i pozachwycam się![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pozwolisz, że lekko się wyłamię i skrytykuję Apokalipsis. Dla mnie to zdjęcie składa się z dwóch części, fajnego morza i pięknego nieba, ale razem nijak mi się to nie komponuje i do siebie nie pasuje. Może za dużo obróbki na niebie, sam nie wiem......
Natomiast nagrodzone zdjęcie, rewelacja. Te okręgi stołu, krzesła, filiżanki, czapeczki....miodzio! Gratulacje.
Luna, witam w moim watku i dziekuje za skrobniecie kilku slow.
Co do Apokalipsis, to sorry, ale nie rozumiem tego, ze jedno do drugiego nie pasuje...czyli morze do nieba.
Czyzbym teraz miala zalowac, ze trafilam na tak nadzwyczajne zjawisko na niebie i cudne swiatlo???
Co do obrobki nieba to zostaly podciagniete kolory i nasycenie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
No, jestem po wrażeniem.
Piękne landszafciki, akurat do powieszenia nad łóżkiem. I żeby koniecznie odbijały się w lustrze.
Czytelnik też mi się podoba, wielkie gratulacje!![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...