Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 21.09.10 o 15:30 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Prosto z pieca z dzisiejszego, wczesnego ranka
Apokalipsis....taki tytul mi sie skojazyl z tym zdjeciem.
Ostatnia fota - śliczności.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Rafale, dzieki za wizyte i dobre slowo.
Saboor, tyklo za bardzo nie bierz sobie do serca tego apokalipsis, bo z tym bazooka jestes niebezpieczny
No to jeszcze jedna wizja dzisiejszego poranka.
Vulcano.
Te dwa ostatnie-fiu fiu
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
oj mirek dobrze prawi,fotki swietne,prawie sie tu nie udzielam ale lubie tu zagladac,taka INNOSC pokazujesz i to w jakim stylu.pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mirek, fajnie ze fotki wyszly fiu-fiu, zwazywszy ze malo brakowalo i morze zabralyby w sina dal sprzet i mnie.
Stalam po kolana w wodzie i zabezpieczalam statyw, ale fale podmywaly z taka sila, ze czasmi kiedy podnosilam caly aparat ze statywem do gory, aby sie nie zachlapal, myslam ze nie utrzymam rownowagi.
Zastanawiam sie jak sie teraz pozbyc nadmiaru wilgoci w aparacie, poniewaz dzisiaj dostal dobra dawke slonej wody...
Judasz, milo mi ze tu zagladasz, nawet jesli sie nie udzielasz.
Dzieki za dzisiejszy wpis i ciesze sie, ze moje masakryzmy ci sie podobaja
Saboor, jesli drugie tyz pikne to jest cudnie.
Ja sie twojej bazooki nie boje, o innych sie martwilam![]()