Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witam po przerwie.
Tym razem zamiast widoczkow beda ludzie.
W tym roku podczas swiat "Bous a la mar" w moim misteczku, nie bylo okazji do ciekawych zdjec, ale za to pod koniec sierpnia, podczas innej lokalnej parady z okazji swiat "Moros i Christianos" nadazyla sie okazja do pokazania bogactwa postaci jakie przewinely sie podczas pochodu zamykajacego cala impreze.
Jak to bywa na pochodach, tloczno i na dodatek wieczorowa pora.
Rozbijalam sie lokciami jak moglam i kopalam po kostkach kazdego kto mi wchodzil przed nos z aby zrobic zdjecie telefonem komorkowym....
Na szczescie nie doszlo do rozlewu krwi.
Zapraszam na mini relacje z "Moros y Christianos " w Denii.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ciekawe i kolorowe wydarzenie. Szczególnie portrety są fajne, bo twarze z tymi nakryciami głowy i malunkami wyglądają bardzo ciekawie.
Pozdrawiam, Jola
Bardzo kolorowo i fiesta na całego![]()
Bardzo mi się podoba.
Fajnie, że tak ładnie niektórzy ci zapozowali.
Zresztą widać, że raczej są dumni z swoich strojów.
Ty białym zakrwawionym szeregiem to można by małe niegrzeczne dzieci straszyć, robi wrażenie.
Położyłaś się przed nimi na ulicy?![]()
Witam sympatyczną koleżankę po przerwie
No gdzieś Ty się tułała tyle czasu, co?
Co do ostatniej wrzuty, to powiem, że przejglądnęłam sobie parę razy i bardzo mi się podoba. Nie potrafię się określić czy mi się podoba konkrtetne zdjęcie, bo każde jest inne i ma coś w sobie. Powiem to tak, wszystkie msz są świetneTe kolory, ten klimat... Ahhhh
![]()
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 16.09.10 o 19:33
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Kapitalne fotki tych ludzi.postaralas sie-naprawde.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
ciekawe fotki- dobrze zobaczyć jak ludziska świętują w różnych zakątkach ziemi
druga fotka przypadła mi najbardziej ( ta brązowa twarz)
pozdrawiam
Wszystkim bardzo dziekuje za wiztye i za wpisy.
Bylam juz na strasznym "glodzie" forumowym i chociaz zagladam regularnie to niewiele pisze. Wolny czas poswiecam na obrabianie zaleglosci w obrobce fot z biezacego lata.
Jolly musialam sie ratowac portetami, poniewaz w ogromnym natlochu widzow trudno bylo wystrugac duzo ciekawych zdjec grupowych.
Zreszta ciekawych twarzy do uwieczniania nie brakowalo.
Acidmk, zgadzam sie z toba, ta laska miala oczy niesmaowite, a ten makijaz jeszcze je podkreslil. Mam wiecej fot z tego pokazu, jak tylko cos wydlubie to zaraz pokaze, obiecuje!!!
Droplet, ciesze sie, ze ci sie podoba.
Przed trupimi czaszkami sie nie kladlam, ale prawie...
Rzucilam sie przed nimi na kolana i musieli poczekac.
W dalszej czesci pochodu z ich glow lecial dymek, ale ja juz mialam dosyc lazenia na kolanach i przepychanek miedzy turystami w sandalach i bialych skarpetkach.
Lolita, przeciez ja nigdzie nie poszlam, Ciagle tu zagladam i mam wszystkich na okuale tak jak juz wspomnialam wyzej, spedzam wiecej czasu na robienu i obrabianiu fot niz na forum. Na dodatek u mnie ciagle upalne lato wiec dochodzi plaza, nurkowanie itd...a czasu ciagle za malo.
Mirek, chyba sie przez ciebie dzisiaj uchlam. Dzieki za tak pochlebne slowa.
Musisz wiedziec, ze podczas obrobki zdjec, pamietalam o jednej uwadze ktora mi zwrociles przy zdjeciach z "Fallas", ale nie powiem jakiej
Moze tylko tyle, ze dostosowalam sie na 100 procent do tej wskazowki i chyba mi sie udalo osiagnac zamierzony efekt
Zeman, zebys ty wiedzial jak sie tutaj ludziska bawia i swietuja
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7