Przed zasnieciem pozszywalam taka panoramke ustrzelona w czerwonym stepie.
....no wiem ,ze same kamienie ale taki tam byl krajobraz, sucho i czerwono, co ja na to poradze
Tylko brakowalo, aby nagle sie pojawil Alibaba i 40 rozbujnikow![]()
Przed zasnieciem pozszywalam taka panoramke ustrzelona w czerwonym stepie.
....no wiem ,ze same kamienie ale taki tam byl krajobraz, sucho i czerwono, co ja na to poradze
Tylko brakowalo, aby nagle sie pojawil Alibaba i 40 rozbujnikow![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ładny widokBo on pilnuje sezamu
![]()
Piękną wycieczkę nam zafundowałaś
A co to za micha na 11?
Fajne kolorki, nie tak jak u nas... wszędzie zielono albo szaro![]()
mju 9000 / E-PL1
Panorama fajna ale brakuje mi czegoś co dałoby wyobrażenie o skali tego co jest na obrazku: np jakaś postać, drzewo.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
...dlatego zdjęcie 3- o dwoch takich co... jest ciekawe choć IMHO wolałbym więcej dołu.
O ile dobrze pamietam to bylo to cos slodkiego, ale szczerze mowiac za wiele nie pytalismy....czasami lepiej bylo za duzo nie wiedziec
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ja tez jetsem swiadoma, ze brakowalo skali, ale drzew tam nie bylo wcale, natomiast aby wyszla jakas postac trzeba by bylo kogos najpierw zepchnac ze wzgorza z ktorego robilam to zdjecie
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Mozliwe...ale akurat tego juz nie mozna zmienic![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 5.08.10 o 15:17 Powód: Automatyczne scalenie postów
A teraz przyszlo mi do glowy takie zestawiewnie:
1- uczniowie
2- mistrzowie
Czy oni tam, nie mają nic do roboty?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA