Od dawna chciałem jakieś szerokie szkło kupić, czekałem na jakieś nowe konstrukcje i się doczekałem. Ta sigma dobrze wypada w testach, na forum nikona też dobrze o niej piszą. Pooglądałem na zlocie i mi się spodobała.
Teraz trochę potestuję bo i tak pogody nie ma i jak pojawi się lepsze światło ruszę do puszczy złapać trochę szerszych leśnych klimatów
P.S.
Coś ten Twój silniczek czasami piszczał, u mnie tak nie ma, moja jest cichutka, nie wydaje żadnych dźwięków przy ustawianiu ostrości.
Czyli bylam na podsluchu...
Mnie sie wydaje, ze cicho chodzi....to pewnie moje piski byly, bo to bylo w zasadzie moje pierwsze powazne starcie z tym szklem.
Jak zrobisz proby to prosze podziel sie ze mna opinia i uwagami, co mozna z tego arcydziela wyciagnac.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Wsio co namietne u Ciebie to na avatarze w kolorze lila-roz![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
psina rewelacja... pierwsze wg mnie najfajniejsze.... a nowy awatar... hmmm... też w peruce - blond tym razem...![]()
W drzwiach fajnie kontrast kolorów oddany i w połączeniu z ornamentem złoceń daje przyjemny widok. Wnętrze uwagę skupia przede wszystkim mozaiką podłogi i stonowanym światłem. Pan z balonikami świetny. Ogladając zdjęcia bawiącego się pieska uważam, że klimat tej zabawy wprowadza w dobry humor.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 16.02.10 o 22:10 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic