Bardzo fajna riposta...![]()
Bardzo fajna riposta...![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Fota 99. wymiata, już widzę co się tam działo...
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Zdjęcia fajne z "zabawy" z bykiem. Natomiast sama impreza już mniej mnie bawi. Jakoś nie mogę się przekonać i zachwycać. Dla takiego byka musi to być niesamowity stres. Wiem, wiem, tradycja....ale jakoś tak smutno.
Dzięki, faktycznie swimming bull! Fajny bysio, fotki mi się bardzo podobają.
Czy te bysie po takich wątpliwych rozrywkach mają choć emeryturę? Hmmm...
Te święta, choć dopiero w zapowiedzi, już mi się podobają... Choć, nie powiem, kilka ładnych budowli po sobie zostawili. Niektóre nawet z koronkami.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Jolly, to smutne ale prawdziwe. Na pocieszenie dodam, ze sposob w jaki odbywaja sie zabawy z bykami w naszym miescie to bardzo lagodna wersja.......nie ma porownania np. z corrida.
Nevrah, masz racje ze arabowie pozostawili po sobie wiele pieknych budowli, jak dla mnie wiekszosc najpiekniejszych hiszpanskich zabytkow pochodzi z epoki El andaluz.![]()
Cicho sie tu u mnie zrobilo i zawialo smutkiem........a zapowiadalam, ze bedzie sie dzialo i to duzo.
Niestety kilka dni temu stracilam jednego z najlepszych przyjaciol, ktory przez 4 miesiace walczyl z ciezka choroba i nie poddal sie do samego konca, az w koncu mu zabraklo tchu....
Cos zamiera w naszej duszy kiedy tracimy dobrego przyjaciela na zawsze...
W takich momentach człowiek jest zaskoczony że pomimo to, zycie toczy się dalej jakby nic się nie stalo. Zawsze mnie to przygnębia. Trzymaj się!
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dzieki. Doszlam do takiego samego wniosku.Chociaz przygnebia nas smutek, to zycie toczy sie dalej dokladnie takim samym torem jak wszesniej z ta tylko roznica, ze ktos stracil ostatni pociag...
Współczuję. Jeśli to może być jakieś pocieszenie, to fakt, że już nie cierpi.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA