Strona 31 z 198 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria

Algieria w moim obiektywie.

Witam wszystkich bardzo, bardzo goraco po przerwie!!!!
    Juz jestem z domku cala i zdrowa chociaz strasznie zmeczona ponad 40 stopniowym upalem ale przede wszystkim pod wrazeniem tego co zobaczylam i przezylam w tym kraju ktory niestety nie wzbudza u wiekszosci ludzi wielkich sympatii.
    Jak tylko odzyskam sily i upozadkuje material zabiore sie do pracy abyscie mogli sami ocenic, a tym czasem maly zwiastun ze mna i moimi przylepkami w roli glownej.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	dzieci.jpg
Wyświetleń:	137
Rozmiar:	203,0 KB
ID:	19357  

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Witamy po przerwie, dobrze, że wróciłaś cała
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Witojcie obywatelko
    foty foty foty gdzie są foty.
    Pozdrowionka.
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.

Awatar malenka1
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Witaj!
    Skręca nas tu z ciekawości!!!
    Fajni koleżkowie, zapowiada się wesoło i kolorowo, dla mnie taka wyprawa może jedynie pozostać w marzeniach więc tym bardziej jestem ciekawa tego co uwieczniłaś!
    pozdrawiam
    Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witaj, czekamy na fotki
    BTW- miłe te dzieciaczki
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    ....przyznam, ze jestem troche przyblokowana......
    Zanim zaczne Wam pokazywac fotki chyba najpierw powinnam wyjasnic pare rzeczy aby calosc miala jakis sens.
    Od poczatku wiec..... jadac do Algierii, a konkretnie do miasteczka o nazwie Djelfa oddalonego od stolicy ok. 300 km, polozonego na wysokosci 1400m i w poblizu Sahary, obawialam sie ze wroce z praktycznie pustymi kartami, bo wszem i wobec mowiono mi ze trzeba byc bardzo ostroznym z robieniem zdjec w tym kraju, aby nikogo nie obrazic itd....Okazalo sie, ze wcale tak nie bylo bo prawie wszedzie (gdzie mielismy dostep ) i gdzie pojawialam sie z aparatem wszyscy chcieli foto!!! Ale utrudnienienie pojawilo sie tak jak sie obawialam w trosce o nasze bezpieczenstwo, ani razu nie wypuscili nas na spacer do miasta, nawet z miejscowym przewodnikiem....Poruszalismy sie autobusem z naszej rezydencji (ogrodzonej i pilnowanej przez gosci wyposazonych w karabiny maszynowe...) do osrodka w ktorym odbywal sie kongres i do restauracji, ktora rowniez znajdowala sie na terenie ogrodzonym i pilnie strzezonym. Na poczatku wszystkich nas to wkurzalo, bo chcielismy wymieniac pieniadze isc na zakupy a tu nic.....ale pozniej zdalismy sobie sprawe, ze chodzilo po prostu o nasze bezpieczenstwo....
    Zatem pogodzilam sie z faktem iz wiekszosc zdjec byla z okna autobusu, ale ku mojemu milemu zaskoczeniu zabrali nas na dwie wycieczki, jedna w gory i kolejna do typowego malego miasteczka gdzie moglam sie troche pocieszyc aparatem
    .....wrocilam ze smutkiem z tego kraju, w ktorym ludzie chca sie otworzyc na swiat, dzielili sie z nami i dawali nam w prezencie rzeczy na ktore praktycznie sami nie moga sobie pozwolic....
    Jak zyja...sami zobaczycie.

| OlyJedi Awatar nevra
    Mieszka w
    Vratislavia
    Siła reputacji
    33
    Moja galeria
    Dobrze, że jesteś.

Czekam na fotki.
    E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
    http://www.bociany.org.pl :
    kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...

rocco
    Gość
    Witaj
    Byłem na podobnym kongresie w Maroku dwa lata temu ale po Marakeszu lataliśmy luzem.
    Czyżby się pogorszyło?

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Witaj
    Byłem na podobnym kongresie w Maroku dwa lata temu ale po Marakeszu lataliśmy luzem.
    Czyżby się pogorszyło?
    Czesc!! Zapewniam cie, ze Maroco nie ma nic wspolnego z Algieria....
    Wyobraz sobie, ze wzdluz 300 km ktore przejechalismy z lotniska w Algierze do Djelfy, bez przesady ale co 2-3 km byly sraznice z goscmi uzbrojonymi po zeby, z barykadami itd...Przy wjezdzie i wyjezdzie do kazdego miasteczka gruntowne kontrole policyjne z kolcami na asfalcie i znowu z uzbrojeniem po zeby.....tak co kawalek.
    Cale szczescie, ze po Marakeszu mozna jeszcze cieszyc sie spokojnym zwiedzaniem, bo w Algierii nie, podobno nawet w stolicy trzeba bardzo uwazac...

rocco
    Gość
    Pewnie masz rację, nie byłem w Algierii.
    Za to po Egipcie wozili mnie w kionwojach z kałachami a w hotelu też taki stał.
    Dobra, dawaj fotki