dziadek bardzo ! Klimat coś jak kiedyś reklama Triady z babcią poganiającą owieczki w Grecji
Kotek trochę nieostry.
Było: Panasonic GX1, Olympus E510
Jest: Panasonic GX7
No to co??? Zakladamy el fanclub drzemiacego dziadka??
Tylko kto bedzie jego prezydentem (ka)??
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Dziadek na prezesa honorowego!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziadek...niczym jak w piosence pojawiam sie i znikam...dzieki mojemu nie kotrolowanemu impulsowi wyladowal w galerii i jeszcze szybciej z niej wylecial. Taki kubel zimnej wody dobrze robi na przyszlosc
Na dobranoc maly pokaz fauny i flory z moich okolic.
Po sobotnim sloneczku, myslalam ze w niedziele bedzie to samo i wybralam sie wczesnie rano w gory z mysla o fotografowania kwitnacych migdalowcow. Niestety niebo sie zachmurzylo i zaczelo padac. Oczywiscie swiatla zero, ale mimo wszytko pokaze dwie fotki, bo takiego drzewka oliwnego nie oglada sie codziennie, a ten brodaty sympatyczny koziolek wyskoczyl sobie z nienacka na droge,bez obawy, ze ktos moze z niego zrobic masakre
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Kolory coś takie dziwne.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Drzewo ciekawe. Pień grubością, przypomina dąb
Koziołek- szkoda, że nie chciał zapozować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mi też się drzewko podoba![]()
Drzewko osobliwe, kolorki wydaje mi sie wynikają ze światła i w sumie ciekawie to wyszło. Koziołek szkoda że od tej kontrowersyjnej strony![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?