Latarnik z flaszką super, latarnia ze statkiem świetnie![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Dzieki za wpis Kubi i ciesze sie, ze Ci sie podobaly moje ostatnie fotki.
Niestety nic wiecej ciekawego w nowym roku nie zrobilam, bo pogoda fatalna...chyba od Polski przynioslo te zimnice, wiatr, szare, smutne i deszczowe dni...Wlasnie spakowalam walizke na wyjazd na zlot, jutro jeszcze bede cos dopychac, bo sie boje ze od zimna to mi nawet pomysly zamrzna w tym Wroclawiu![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Seria z latarnią bardzo fajna, szczególnie ta fota z latarnikiem. Do zobaczenia we Wrocku.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dostalam natchnienia po zlocie....(pewnie przez to swieze i chlodne wroclawskie powietrze) i postanowilam zmienic tytul mojego watku....
Kiedys Ktotek mi napisal, ze to jest do zalatwienia...wiec czemu nie....skoro juz wiecie, ze masakrer jest kobieta...wymyslcie cos lepszego.
Czekam na propozycje![]()
Szczuply, krotkowlosy blondyn. Bez nalogow, lubiacy sport. Aktualne szczepienia. Troszke uszczypliwy, ale podobno inteligentny....
Pierwsze, co przychodzi do glowy, to : "Foto Masakra", ale moze "Kadry Masa Kry"?, albo dla zmylenia przeciwnika "Grymasy Kry Masy"?, a co powiesz na "Masakrystyczne Fotosy"?... bo "MasaFot" chyba nie bardzo.... a moze masz jakies sugestie? cos ci chodzi po glowie, jakies slowa-klucze moze?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Czesc kaczy!!!!!!!!!! Zaluj, ze nie byles na zlocie, zapewniam Cie, ze warto przeleciec ocean aby spedzic pare dni z olympusowymi fotomaniakami. Pofocil bys sobie kaczki do znudzenia....
A wracajac do punktu pierwszego Twojej wypowiedzi.....widze, ze masz same zalety i tylko jedna wade....jestes blondynem....a to u mnie nie do przyjecia, sorry
Na pocieszenie dodam, ze chyba trudno bedzie komus przebic Twoje pomysly na nowy tytul mojego watku, ale poniewaz trzeba dac wszystkim szanse wiec niech powalcza. Pozdrawiam Cie bardzo serdeczne i kaczo jeszcze a Wroclawia .
Jesli mialabym sie zdecydowac na zmiane tytulu watku, to tylko na jaden:
Masakrer jest kobieta i ma cojones...Krotko i zwiezle. Hades mozesz to przepchnac??
Jeszcze dziergam fotki ze zlotu we Wroclawiu. Swiadomie sie nie spiesze, chyba nie chce aby sie skonczyly
Wrzucam takie, co jeszcze sie nie pokazaly, bo z miasta pewnie juz macie dosyc...
Te drzwiczki dzielnie odparly atak olymanaikow.
A to juz wewnatrz