Fajna fotka tylko z prawej swiecace punkty... Dziewczynka z przyjeciem trzyma pomarancze.. Dzieci sa przyjemnym tematem do focenia. Ja bym zostawil te fotke...
Fajna fotka tylko z prawej swiecace punkty... Dziewczynka z przyjeciem trzyma pomarancze.. Dzieci sa przyjemnym tematem do focenia. Ja bym zostawil te fotke...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Chyba nie warta skorka wyprawki......i niech wroci do szufladki![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
szkoda że nie ostro![]()
W zeszlym tygodniu musialam sie pogodzic z losem i odcierpiec skutki ostatnich deszczy i zawieruch. Prawie dwa dni bez pradu....czyli zimno , cimno......ale w domku, chociaz przy swieczkach i odglosie radia, niczym za dawnych czasow
Wilgotne powietrze i nieustanne wiatrzysko nie zapraszalo do spacerkow, ale mimo wszystko nie moglam sie oprzec pokusie i w piatkowy poranek ustawilam statyw na brzegu morza i podziwialam przez wizjer kolory jakimi budzil sie nastepny deszczowy dzien.
Byc moze to tylko kolejne masakry, ale celowo ich nie rozjasnialam, ani nie zmienialam kolorow, tak bylo....
Panoramka jest z dzisiejszego, pierwszego, slonecznego dnia. Widok na przyladek San Antonio.
139 - Kolory i nastrój są rewelacyjne. Nie wiem jak, ale widać, że to wschódUdane zdjęcie.
Nie gadajPrawie dwa dni bez pradu....czyli zimnoA u nas tylko -18C
![]()
Mnie wlsnie te kolorki zauroczyly.......i masz racje to wschod, chociaz u mnie jest o zancznie pozniejszej godzinie niz w Polsce.
Brrrrrrr -18 stopni, czyli na zlocie we Wroclawiu zamarzne......![]()
Ladne te fotki ...a panoramka.. no zime mamy, wiec widok na przyladek San Antonio nastraja do urlopow..!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wydaje mi się, że panorama słaba jest jakościowo, czy to przez obróbkę, czy zmniejszenie na potrzeby forum, ale pozostałe dwa widoki bardzo mi się podobają. Kolory ciekawsze na drugim, kadrowo też bardziej mi odpowiada, ale wyszła obwódka wokół tej skały, pewnie od wyciągania z cieni.
Niemniej widokówki bardzo fajne! Częściej wstawaj rano w plener.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Masz racje Agulko, ze panorama starcila na jakosci przez zmniejszenie, jedyne rozwiazanie to wrzucic ja w formacie duzym i juz.
Co do dwoch pozostalych to tak jak juz wspomnialam kolorki sa oryginalne prosto wyplute z aparatu. Te poswiate tez zauwazylam, ale nie jest ona z wyciagania cieni, bo tego nie robilam.......tylko lekko podciagnelam poziomy....i tak sobie mysle, ze moze to byc efekt ostrzenia.......
Tym razem wrzucam wersje tylko zmiejszona i lekko wyostrzona, bez jazdy po poziomach. Moze tak jest lepiej???????