Fajne te architektoniczne. Co do Hiszpanów to wypłynęło czterech a wróciło pięciu? Kogoś uratowali?
Fajne te architektoniczne. Co do Hiszpanów to wypłynęło czterech a wróciło pięciu? Kogoś uratowali?
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
tyyyy nooohotel w deche jest
chyba najbardziej oddaje jego ogrom ujecie nr 134, ale chyba cos sie zjechala perspektywa... albo pozostalosc po beczce? cielas je? chetnie zobaczylbym cale z ciekawosci.
tak czy inaczej- robi wrazenie. (ja bym go tak nie zostawil)
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Hotel imponujący swym ogromem i Twoje próby a raczej efekty są ciekawe. Hiszpanie na plaży z dmuchanym pontonikiem rozbawili mnie. Zachodzik ładnie zagrał kolorem nieba i światłem na brzegu.
pozdrawiam Wiejo
A ja umiem no... usta usta![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
No nareszcie !!!!!!!! A juz mialam depre, ze to taka nuuuuuda
Ciesze sie, ze jeszcze komus sie podoba, a co do beczki to nic z tego.......ten typ tzn. ten wiezowiec tak ma. Komus przyszlo do glowy tak go wygiac tu i owdzie a mnie sie to spodobalo. Przyjzyj sie linii ktora begnie wzdluz balkonow, widac tworzy luki. Aby nie bylo watpliwosci zapodaje cale w wersji oryginalnej. No ja tez go nie chce tak zostawic, najwyzej dostane po garbie![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 1.12.09 o 01:34
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 1.12.09 o 01:47 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wierzowce bardzo udane MSZ, ale z ostatniej rzutki najbardziej podoba mi się panorama miasta na tle pięknego zachodu![]()