Dzieki za wizyte RadaklosOczywiscie calkowicie sie z Toba zgadzam, wczorajsze byly obrobione w pospiechu, dzisiejsze bardziej na spokojnie i troche dluzej sie im przyjzalam i pewnie jak nastepnym razem do nich usiade to jeszcze cos wymysle
![]()
Dzieki za wizyte RadaklosOczywiscie calkowicie sie z Toba zgadzam, wczorajsze byly obrobione w pospiechu, dzisiejsze bardziej na spokojnie i troche dluzej sie im przyjzalam i pewnie jak nastepnym razem do nich usiade to jeszcze cos wymysle
![]()
121 i 122 podobają mi się, jednak z wyrażanym wskazaniem na 122 nie mogłam od niego oczu oderwać![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Avatarek świetny..... taki wybijający się![]()
Wspaniałe miejsce do focenia. Podoba mi się to wodzące w lewo wzrok jak i centralne. Następne wersje robione pod słońce z prześwitującymi planami też skupiają uwagę.
pozdrawiam Wiejo
....doszlam do wniosku, ze juz czas najwyzszy przestac straszyc avatarkiem i wykopalam z lamusa taki....bardziej luzacki..??
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzieki Wiejo, jak juz wyzej wspomnialam po pierwszej wizycie w Aranjuez...niestety bez aparatu...juz sobie upatrzylam to miejsce na fotki.
Tym razem sie udalo, chociaz mialam malo czasu a w miasteczku jest piekny zamek krolewski, w ktorym niestety nie wolno robic fotek nawet bez uzycia flasha (ja probowalam ale z niezbyt udanym skutkiem) i godne uwagi i dlugiego spaceru ogrody, przyjemnosc na ktora nie moglam sie pokusic bo mialam przed soba ponad 400 km drogi powrotnej do domu.
Byc moze za trzecim razem uda mi spedzic tam caly dzien, kto wie![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 18.10.09 o 21:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
Ten samochód na końcu dodaje uroku![]()
Nareszcie ktos sie dopatrzyl!!!!!! A juz tracilam nadzieje...
Dzieki i pozdrawiam![]()
Z wielką przyjemnością przeglądam Twoje ostatnie foty, dawno mnie tu nie było...
Arkady - kapitalne, jak widzę ostatnimi czasy idziesz w kierunku architektury - muszę napisać że widać spore postępy...
No ale co ja tam "się znam"...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Podczas grzebania w zdjeciach jeszcze ze starego, poczciwego Fuji, znalazlam sobie cos takiego, co przynajmniej na krotka chwile mnie rozbawilo....Przypomnial mi sie stary dowcip o goralu, ktory trzymal goralke nad przepascia i powiedzial: inny by cie zabil ja cie puscam wolno...
(fotka absolutnie nie do oceny)