Ostatnie zdjęcie daje ciekawy efekt
Jak jestem w okularach to przypomina mi to stożek z ciekawą fakturą, jak je zdejmę to o dziwo nadal jest stożek![]()
Ostatnie zdjęcie daje ciekawy efekt
Jak jestem w okularach to przypomina mi to stożek z ciekawą fakturą, jak je zdejmę to o dziwo nadal jest stożek![]()
E-520 + Zenit 12XP + ZD 14-42 + ZD 40-150 + ZD 70-300 + Helios 58 + Jupiter 200 + Falcon 500 mirror + Metz 48AF-1
Zapraszam do oceny
116 zdjęcie całkiem fajne. Regularny kształt umieszczony symetrycznie w kadrze do tego ładne światło, kolor i ciekawość od czego te dziurki.
pozdrawiam Wiejo
116- świetne, takie lubię- do galerii![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth przyznam sie, ze ta fotka jest z dedykacja dla Ciebietak od uczennicy dla mistrza
Zatem nie pozostaje mi nic innego jak posluchac Twojej rady i popchnac do galerii, niech sie ludziska wypowiedza.
Wiejo ciesze sie, ze zwrociles uwage na wszystkie detale tej fotki na ktorych wyeksponowaniu mi zalezalo:symetria, kolor i swiatlo...nic dodac nic ujac, takie byly moje zamiary.
W nagrode zaspokoje Twoja ciekawosc do czego sa te dziorki i w ogole co to takiego ten stozek.........otoz jest to dzielo Santiago Caladravy, znajduje sie na terenie muzeum naukowego (Hemisferic) w Valencji i nie jest to nic innego jak wejscie na parking podziemny na terenie muzeum, a przez dziorki wkrada sie swiatlo dzienne![]()
116 bardzo fajna ale zostawił bym ciut z góry![]()
Fajne to ostanie. Kadr bardzo mi się podoba, nie zostawiałabym góry i niczego innego. Jedyne czego żałuję, to że całość nie jest równomiernie oświetlona, jeszcze fajniej by się uabstrakcyjniło.
A w ogóle... co to?
EDIT: dopiero doczytałam, że ciut wyżej wyjaśniłaś co to za budowla. Sorki żem gapa.
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 15.10.09 o 20:49
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth ładnie to rozjaśniłeś, ale teraz konieczne jeszcze odszumienie nieba i występlowanie paru plamek![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ja tylko pokazałem kierunek, nie wiem czy masakrer go zaakceptuje. Jeśli tak, to już do niej należy dokładne wykonanie
![]()
Bardzo dziękuję za zaspokojenie ciekawości. Nie dawało mi to spokoju a teraz już luzik.
pozdrawiam Wiejo