113 z cygarem, dobre, rozbawiło mnie
113 z cygarem, dobre, rozbawiło mnie
Na 113 widziałabym trochę przestrzeni po lewej. Jest bardzo wąsko i trochę ciasno przez to.
Pozdrawiam, Jola
Mam troche materialu, nad ktorym musze troche popracowac, ale jak juz wspomnilam w tej chwili brak mi czasu....niestety trzeba sznowac prace, bo z nia coraz gorzej![]()
..pierwsza niesmiala proba z panoramka....Jak na poczatek tylko z 4 fotek.
Ciekawa jestem co o niej myslicie...Ja osobiscie mam watpliwosci z ostroscia...nie wiem jak osiagnac efekt dobrze wyostrzonego zdjecia, ale aby zarazem zostalo ono "gladkie"....chetnie uslysze jakas podpowiedz
![]()
Woj z cygarkiem zabawny i przez to zatrzymuje wzrok. Panoramka przyjemna i widok ładny. W tym jednak przypadku postarałbym się występlować tablicę z reklamą która daje dość mocny nie porządany akcent.
pozdrawiam Wiejo
Dziekuje za opiniej Wiejo, masz racje z ta reklama....nie zwrocilam na nia zbytniej uwagi
Teraz jak patrze to tez mi przeszkadza, moja uwaga w tym wypadku skierowana byla na calosc jako panorama, a nie na drobne szczegoly....przy nastepnej skupie sie bardziej![]()
Panorama fajna (poza tą reklamą). Zastanawiam się, czy nie ma tam innego miejsca, żeby "zrobić" tą górę w ogóle bez tych zabudowań?
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czesc Helmuth!!! Fajnie, ze znowu jestes
Bede musiala napstrykac troche tych panoramek aby nabrac praktyki
Gore mam bez budynkow przed nia ale bardziej oddalona, bo to byla jedyna mozliwosc uchwycenia resztek tego zamczyska bez przeszkod.
Musze jeszcze nad nia troche posiedziec bo strzelalam z reki, bez statywu koncowka obiektywu i jak dla mnie to jakosc cos nie tak
A tymczasem podczas porzadkow w fotkach z Valencji, znalazlam cos takiego....![]()
bombowe, szkoda, z za malo oddechu u góry, brakuje mi 2 milimetrów,choć może się mylę???
Podoba mi sie, całkiem przyzwoita obróbka
A... serdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
No witaj!!! Ciesze sie, ze Ci sie podoba Beatko.
U gory efekt byl zamierzony, dociagniety do czobka iglicy, nie chcialam dac jej ani jednego milimetra oddechu z zadnej strony
Ja tez Ci bardzo pozdrawiam![]()