Bardzo to przykre, współczuję.Niestety, życie ma to do siebie, że wciąż pędzi, nie zważając na wydarzenia.
Bardzo to przykre, współczuję.Niestety, życie ma to do siebie, że wciąż pędzi, nie zważając na wydarzenia.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Łączę sie z Toba w bólu , wyrazy współczucia.
Czekam na Twoje nowe fotki .
Szczerze Wam dziekuje za wsparcie.
Ktos kiedys powiedzial, ze przyjaciele to rodzina, ktora sami sobie wybieramy...ilez w tym prawdy.
Zdjecia z Moros & Cristianos - bo tak sie nazywa to ostnie "swieto" ktore mialo miejsce w moim miasteczku na pewno pokaze, chociazby jako ciekawostke.
Pozdr.
Podejścia do tak ciekawej architektury udane i świetnie ukazują tę misterną budowlę. Reporterka z bykiem na wysokim poziomie i akcja którą ukazują także świetna. Załączam też wyrazy współczucia. Myslę, że ważne jest zachować pamięć o tym co było dobre, do powstałej pustki z czasem się przyzwyczaja.
pozdrawiam Wiejo
o nastepna...
juz mi do watku dla normalnych, a nie tutaj poczatkujacych straszy
... 12k odslon i poczatkujaca.... ladne mi rzeczy....
pozegnaj sie i juz przeprowadzaj.
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witajcie ponownie. Dzisiaj w nocy wrocilam z kilkudniowego wypadu na ktory wyciagnal mnie ten sam "dobry czlowiek" ktoremu zawsze udaje sie wywolac szeroki usmiech na mojej twarzy. Dobrze mi zrobila na smutki zmiana powietrza,krajobrazu, galicyjski grzaniec i kapiel w lodowatym atlantyku.
Milo mnie zaskoczyly Wasze wizyty i cieple slowa.
Wiejo, ciesze sie ze znowu do mnie zajzales i dzieki za uznanie dla moich ostatnich fotek....masz racje, ze do pustki z czasem sie przyzwyczajamy albo po prostu pojawia inna osoba ktora ja wypelnia.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
....strasze ale chyba tylko avatarkiem
A nad przeprowadzka pomysle, byc moze jeszcze troche brak mi wiary w siebie aby uczynic ten krok...ale dziekuje za kopniaka na zaped!!!!!!!![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 6.09.09 o 14:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
Do normalnego działu, bez dyskusji.Przyłączam się do kopa na zapęd. Postęp w zdjęciach jest znaczny i te 12k wejść. Pozdrawiam
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
....dobry kopniak to chyba nie jest wystarczajacychyba ktos z gory musi zadecydowac o tym czy watek przechodzi do "normalnych" jak to nazwal k@czy
W tej chwili siedze nad fotkami z Galicji i im wiecej czasu z nimi walcze tym wiekszy niedosyt wiedzy czuje. Za kazdym razem odkrywam cos nowego....i jeszcze raz.....od poczatku![]()
Ale spoko niebawem bedzie cos do poobgadywania![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA