Robią wrażenie te "domki", oj robią, zobaczyć by się chciało na żywo! Dobrze uwiecznione zresztą oceny w galerii mOwią za siebie!
Robią wrażenie te "domki", oj robią, zobaczyć by się chciało na żywo! Dobrze uwiecznione zresztą oceny w galerii mOwią za siebie!
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Witam po przerwie. Niestety upalne lato nie zacheca do siedzenia przed komputerem.........raczej do wypadow nad morze a wieczorem do pogawedek przy zimnym piwie
Foci sie z przyjemnoscia ale gorzej z wywolaniem i obrobka...
Pokaze cos ze swiat z okazji patrona naszego miasteczka..................
"Bycze igraszki".........nie zachecam do nasladowania.......![]()
Ajajaj!
Jak on z tego wyszedł???
Świetnie uchwycone!![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
dla mnie rewelacja!
Widzę, że impreza się udała, kto chciał wrażeń to je dostał![]()
Czesc!!!!! Wyladowal w wodzie......ale wyszedl w calosci.........
Moglo sie to skonczyc o wiele gorzej, bo wszystko dzialo sie w ulamkach sekund......
Wlasnie przegladalam Twoj watek (mam straszne zaleglosci...)
Pozdr.![]()
Ostatnie reporterskie bardzo fajne widać grozę sytuacji! Widzę,że fotografowałaś z góryWyszło by lepiej z poziomu byka i tłumu na drugi raz wmieszaj się w tłum
pozdrawiam !!
Fajnie złapane.Widać, że towarzystwo ewakuowało się błyskawicznie.
Swoja drogą, mi żal byków, zwłaszcza tych z aren... Nie mogę się doczekać, kiedy "zabawy" z ich udziałem znikną raz na zawsze. W końcu ponoć żyjemy w cywilizowanym świecie.
Czy w Hiszpanii istnieje jakaś ustawa typu pro animals?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dzieki za uznanie PeterNiestety najlepszy punkt strategiczny na samym dole zostal zarezerwowany dla lokalnej telewizji....wiec dla kontrastu wybralam na samym szczycie...aby mi nie wchodzily zadne "czapki z daszkiem" w kadr...
Po przeciwnej stronie dol byl wolny .......ale slonce walilo po oczach. Jedynym wyjsciem na pszyszly rok jest stanac twaza w twaz z bykiem, czyli pod gradami, za metalowymi szczeblami......
Droplet, Nevrah bardzo sie ciesze, ze sie Wam podoba, chociaz reporterka to dla mnie cos calkiem nowego, to jednak takiej okazji nie moglam przepuscic.
W zasadzie musze przyznac, ze nie jestem zwolenniczka Corridy, ale w tym wypadku to zabawa, ktora jak sama jej nazwa mowi "Bous a la mar" ...czyli byki do morza......Generalnie to mlodziez laduje w morzu, ale czasami ku uciesze publicznosci byk rowniez skacze....ale spokojnie sa swietnymi plywakami....sami zobaczycie w mojej nastepnej serii z tej samej imprezy .
.....no to obiecana kolejna bycza seria......![]()
dobre miejsce sobie wybrałaś, byk cię ominąła same zdjęcia mają ładne kolory, plastykę i przyjemne światło.
Ta akcja z bykiem robi na mnie wrażenie.