Myślę, że to jest gorsze niż strzał w kolano. MZ to samobójstwo poprzez strzał gumką od majtek w potylicę.
Kowalikster, ja pod tym wzgledem to wzorowa zonka jestem i juz od lat znosze bzika "radiowego" mojego meza.....nawet bez podstepow
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No nawet mi do glowy nie przyszly meskie akty....ale to dobry pomysl...kto wie.....moze kiedys sie skusze
Przepraszam...a jaki aparat mam sprawdzic.....przy okazji.
DziekiPotrzebuje troche czasu aby pozbyc sie niesmialosci w jego obecnosci...w koncu taki aparat...
Rocco, Zeman2....nie wiem czy Zibi ma racje....raczej wydaje mi sie, ze nie.... bo sama widzialam kilka fotek w G.Publ ktore nie sa z Olka...
Lifter, czuje sie odpowiedzialna za ten strzal w kolano
Pozdrawiam wszystkich![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 21.05.09 o 21:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
oj, bardzo przyjemnie ogląda się Twoje zdjęcia, dużo pozytywnej energii w nich widzę i słońce, którego zawsze mi mało...
mam dużą słabość do Hiszpanii i przyznam, że zazdroszczę Tobie, że masz ją na co dzieńmoże i mi się uda kiedyś zrealizować moją wymarzoną podróż po Hiszpanii...
czekam na następne zdjęcia...![]()
......dawno mnie tu nie bylo.....
Nie powiem, ze jestem juz z moja bestia "na ty" ale po trochu zaczynamy sie rozumiec
Nie doszlam jeszcze do ladu ze wszystkimi ustawieniami...wiec prosze o wasza pomoc i uwagi do ponizszych zdjec.
57- wszyscy maja latarnie mam i ja
58- Wiatraki...a raczej pozostalosci po wiatrakach, niestety teren na ktorym sie znajduja to wlasnosc prywatna....wiec nie moglam z nimi " wojowac" z takiej perspektywy z ktorej bym chciala...tylko dokad murek mi pozwolil.
Mam portrecik w publicznej mimo iż otwarcie napisałem w opisie, że robione kompaktem samsunga, także zeman2 ma racjęŁadne zdjęcia masakrerze
![]()
Ostatnio edytowane przez roxxsc ; 31.05.09 o 10:37
Teraz to szybka jazda!!!!! Bez porownania, chociaz nie sprzet robi dobrego fotografa tylko jego spojzenie
Mecze sie troche, bo nie chce strzelac z gotowca, a z ustawieniami to po prostu jade na zasadzie prob i bledowNo i szklo to juz w ogole inna sprawa tez trzeba je wyczuc....ale teraz juz mi sie nie spieszy, wierze we wlasne mozliwosci i poglebiam wiedze gdzie tylko moge. Efekty przyjda z czasem
Pozdr.
Dzieki![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 31.05.09 o 22:25 Powód: Automatyczne scalenie postów
Ostatnie fotki mają moim zdaniem zbyt anemiczne kolory.Może to wina mojego monitora?
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.