Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Seria uliczna i te ostatnie - świetne fotki.
Pozdrówka.
Zamek-1- ładny ale bez tego drzewka, zaś zamek-2 ładnie ale bez tej roślinki, bo dezorganizuje ujęcie. Wrota takie tajemnicze![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Zamek 1 bardzo malowniczy- zwróć jednak uwagę na piksele na niebie- to technicznie obniża wartość fotki. (być może to wynik cropwania?)
Proponuję ci poszukanie w necie programu odszumiającego Noiseware Community w szybki i łatwy sposób poprawia jakość zdjecia lekko niedomagającego. Pozdrawiam serdecznie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dzieki za ostatnie opinie
Kaz de Wro, przyznam sie ze na pierwszym z zamkowych nie zwrocilam uwagi na drzewko, natomiast 2 .....z kwiatkiem...to eksperymenty ktorym nie moge sie oprzec...
Wanilia...juz od dawna mam ten program do odszumiania, ale troche boje sie go uzywac....zeby pozniej nie dostac po lapach...
Musze sobie jeszcze wyrobic wlasne kryterium w tym wzgledzie podobnie jak i z ostroscia
A tym czasem pewien dobry czlowiek sprezentowal mi na urodziny nowa zabawkeale jeszcze jestem na etapie oswajania bestii
![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 19.05.09 o 08:01
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Możesz spokojnie działać z innym lustrem, Jedyny minus to to że nawet fajne zdjęcie ale nie olkiem nie trafi do galerii publicznej. Tylko tyle. Jeżeli to nie problem, to spokojnie możesz działać.
BTW jakie lustereczko masz ?
/*...................*/
/* ...........................*/