muszę przyznać, że bardzo ciekawie się prezentuje Hiszpania widziana przez Twoje bodyoby tak dalej, z całej galerii najbardziej mi się chyba spodobał kwiatek z pomiętymi listkami chociaż spośród tylu zdjęć ciężko wybrać to jedno
muszę przyznać, że bardzo ciekawie się prezentuje Hiszpania widziana przez Twoje bodyoby tak dalej, z całej galerii najbardziej mi się chyba spodobał kwiatek z pomiętymi listkami chociaż spośród tylu zdjęć ciężko wybrać to jedno
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Ładne to wszystko, ale za mocne kontrasty między kolorami. Mój faworyt, balkon, byłbym bardzo sugestywny, lecz... Kolory nie przechodzą jeden w drugi, tylko kończą się tu i teraz.
Kwestia obróbki, kwestia pory dnia - do wyboru![]()
Dziekuje za wizyte Salvadhor, kYs , wszystkie uwagi sa mile widziane
Dzisiaj opuszczamy Granade i ruszamy w gory na Alpujarras, czyli okolice skladajaca sie z kilku uroczych malutkich wioseczek, ktore w epoce Nazarii byly ostatnim schronieniem arabow po wypedzeniu ich z Granady.
Hiszpania bardzo dużo zawdzięcza Arabom. Uwielbiam taki klimat miasteczek jak pokazałaś na zdjęciu Alpujarras 1.jpg. Jeśli już nie mogłaś się cofnąć to trudno.
Zastanawiam się jak wyglądają foty przed obróbką.
Nie zmienia to faktu że ciekawe miejsca pokazujesz.
Podoba mi się pies na balkonie. Facet z walizką byłby ciekawszy gdyby walizki było więcej.
Pierwsze z ostatnich dwóch coś oczy mnie bolą jak na te kamienie i gałęzie patrzę- ostrość?...
Masz umiejętność dostrzegnia ładnych detali![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Podoba się Twoje spojrzenie na otaczający Cię świat.Widać wrażliwą duszę.
pozdr.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Droplet...slowo harcerza, ze fotke robilam przyklejona do budynku ktory mialam za plecami....nie bylo mowy o tym aby go troche przepchnac
Te miasteczka maja wlasnie to do siebie...bardzo waskie i krotkie uliczki...
Teztaz, chcialabym wiedziec co dokladnie w tej obrobce nie pasi, co nalezy poprawic...????
Wanilia, moze masz racje z ostroscia, zapodaje troche slabsze.....teraz lepiej....czy jeszcze za duzo???
e-510, bedzie jeszcze lepiej jak ta wrazliwa dusza nauczy sie robic wrazliwe....ale zarazem poprawne fotki
Pozdrowienia dla wszystkich!!!![]()
Bardzo to wszystko ładne. Problemem z tymi obiektami (kamienie, tynki, itp) jest to, że są jasne, a wręcz białe. W mocnym słońcu gubią nie zachowują tylu szczegółów ile by mogły.
Trzeba albo chodzić nocą, albo wcześnie rano, tudzież wieczorami![]()
Ostatnio edytowane przez salvadhor ; 11.05.09 o 23:49
Jest lepiej ale salvador dobrze mówi. Musisz wybierać pory o odpowiednim świetle czyli najlepiej pod wieczór lub bardzo wcześnie rano.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/