Dinozaur prezentuje sie swietnie![]()
Dinozaur prezentuje sie swietnie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dinozaur swietny- moglby robic za zjezdzalnie dla dzieciakow
(tylko czemu krzywo?)
A caly "Zuczek" niesamowity- cala konstrukcja bardzo nietypowa- co to jest- muzeum? oceanarium? a moze zwykly basen?
Swietna miejscowka.
Kaczy, dinozaur na mnie fuczal i warczal, ale niestety na zdjeciu tego nie widac
Chrabaszcz, to kino 3D, o nazwie Hemisferic, a calosc znajduje sie w "La Ciudad de las Ciencias de Valencia".
Po polskiemu to misteczko, a w zasadzie kompleks gdzie znajduje sie muzeum, kino, oceanaruim, audytorium muzyczne (to przypominajace rybe na moim landrynkowym zdjeciu) .
Masz racje, ze miejscowka swietna, ale aby sie nia nacieszyc trzeba wybierac sie czesciej do Valencji i najlepiej nie w weekendy, bo wtedy panuje tam oblezenie,.
Z reszta nawet w tygodniu mozna trafic na wycieczki szkolne i tez trudno focic z biegajacymi wszedzie dzieciarami.
Lola, Ainenna, dzieki dziewczyny.
POzdrawiam
QUOTE=Rysiek_O;731446]Przekopałem sie przez te wszystkie wyrazy zachwytu i dojrzalem chrabąszcza. Budowla bardzo ciekawa, a fotke pochwalili juz przedmówcy.[/QUOTE]
Chrabaszcz bedzie slawny![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 24.06.11 o 17:07 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moze to nastepny kiczowaty zachod slonca, ale na zywo byl bardzo przyjemny.
Gapilam sie nan popijajac zimne piwo w jedym z moich ulubionych miejsc na plazy.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic