Dziekuje panowie.
Helmuth slusznie marudzisz, tez sie zastanawialam czy obciac niebo
Moze zrobie taka wersje. Natomiast z tymi paroma krokami w prawo to juz bedzie trudniej, ale moze troche podprostuje![]()
Dziekuje panowie.
Helmuth slusznie marudzisz, tez sie zastanawialam czy obciac niebo
Moze zrobie taka wersje. Natomiast z tymi paroma krokami w prawo to juz bedzie trudniej, ale moze troche podprostuje![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ładnie zakręciłaś![]()
zakręcone jak baranie rogioczy mi wariują ale nie wiem czy to od zdjęcia @_o
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Zakręcone bardzo interesujące- też mam ostatnio bzika na Little Planet
No kurcze
Modnie sie ostatnio zrobilo - Helmuth zarazil planetkami widze
Nie ukrywam, ze tez mnie pociaga. Ostatni kadr ciekawy- miejscowka swietna- wyciskaj z niej ile wlezie![]()
Zadne kurcze, ty przeciez modny chlopak jestes Kaczy to tez musisz taka kacza planete odwalic
Ja przyznam, ze od dawna poluje na kadr ktory by sie do czego takiego nadawal i w tym wypadku ucieszylo mnie, ze tak otrzaskany kompleks jak to muzeum udalo mi sie zakrecic
Taz, sam jestes zakrecony dlatego ci oczy wariuja
Iszi, twoje Litlle Planet sa fantastyczne, ale i fotografowane miejsca swietnie nadaja sie do wywijasow![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 23.06.11 o 18:01 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Podoba mi się zakręcone, lubię wodę
Fajne! Teraz se nick'a Zmień na skrętaczer![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No no, to pierwsze żółto-niebiesko-białe wzbudziło mój zachwyt, az sobie zagwizdałem. Następne już nie tej urody.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro