Masakrer jedyneczka, czworka oraz piatka miodzio.
Masakrer jedyneczka, czworka oraz piatka miodzio.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! 1 ! Zdecydowanie![]()
Widzę że obróbka Ci się trochę uspokoiłai wyszło to na dobre makom, choć ostatnie dwa mają IMHO ciut nienaturalną zieleń
The question is: What is a Mahna Mahna?
Bardzo dziekuje wszystkim za odwiedziny i opinie.
Saboor, lubisz jak sie woda leje
Lolita, maz nie mogl tachac statywu, bo go ze mna nie bylo
...zapomnialas, ze jeszcze kustyka...
Taz, masakra to moja specjalnosc, ale rzeka sie sama pobrudzila, bo dzien przed naszym przyjazdem spadla straszna ulewa.
Ciesze, sie ze maki dotknely twoja sentymentalna strune
Panie Tadeuszu, po przeczytaniu pana slow, nie moglam wyjsc z podziwu, ze nie umknal pana uwadze zaden szczegol.
Dziekuje za mile slowa.
Dodal mi pan otuchy i utwierdzil w przekonaniu, ze warto sie jeszcze raz zmierzyc z podobnym tematem. Bede probowac dalej
Waruga, David, droplet, bardzo dziekuje panowie.
Romek, nie jestem taka pewna czy obrobka mi sie uspokoila na dobre.
W kadej chwili moze mnie znowu poniesc, bo ten typ taka ma ...![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z poprzedniej wrzutki, najmniej mi się podoba wodospad. Mało go!.
Pewnie jest malowniczy, ładnie rozmyłaś wodę ale brakuje mi góry. Po bokach też ciasno.
Pewnie już krótszej ogniskowej nie miałaś ale mogłaś spróbować kilku ujęć i skleić panoramę.
Jeśli chodzi o maki to wszystko napisał Tadeusz Jankowski. Dodam tylko. że nie poradziłaś sobie (pewnie to kwestia obróbki a nie naświetlenia) z kolorem czerwonym. Płatki są w większości czerwoną plamą pozbawioną szczegółów. Powinno być widać ich delikatność, każdą ich fałdę i każde załamanie a u Ciebie aż świecą
Wiem, że to trudne ale:
To jadę
Może przyda Ci się na przyszłość
Co do kadrów to zdecydowanie jedynka. Szkoda tylko, że cały kwiat nie zmieścił się w GO
Podoba mi się pomysł na dwójkę ale trawa w PD i nieostre niebo psują (MZ) efekt.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth, wiem ze wodospadu malo, dlatego nie wrzuce go do galerii
Nie moglam pokazac wiecej na gorze, bo slonce mielismy dokladnie na prost.
Do szerokiego kata nie mam filtrow, a bez nich nie bylo mozliwe zrobienie czegokolwiek w takich warunkach.
Co do maczkow, to bede nad nimi pracowac.
Dzieki za cenne uwagi.
A teraz ciekawostka prosto z pieca.
Z dedykacja dla dropleta![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic