Tak smucicie o ten kolor, ze nie mialam innego wyjscia jak sie nad nim troche pomeczyc
Prosze bardzo.
Mostek do czatowni w kolorze (na razie tylko pionowy) jak bedzie ok, to poziomy tez pokatuje.![]()
Tak smucicie o ten kolor, ze nie mialam innego wyjscia jak sie nad nim troche pomeczyc
Prosze bardzo.
Mostek do czatowni w kolorze (na razie tylko pionowy) jak bedzie ok, to poziomy tez pokatuje.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jak dla mnie bomba- do galerii !![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Zwykle wolę w BW, ale tym razem kolor jest bardziej żywy, bardziej na miejscu.
A na komary można się dziś popryskać lub nasmarować, i nie cierpieć niepotrzebnie.
Życzę ptasich fot udanych , ptaki to są najczęściej w innej porze dnia.
Pozdrawiam AP.
A jak coś ufocisz i upochcisz w PS-ie to nie zapomnij się podzielić. Proszę...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzieki Apz.
Wiesz, ja to mam chyba bardzo slodka krew bo mnie komary atakuja nadzayczaj agresywnie, bez mazidel ani rusz.
Ptaki widzialam jak przez przypadek pierwszy raz trafilam w to miejsce, ale nie mialam wtedy ze soba mojego tele, bo byl w serwisie.
Tym razem ptaszyska sie wyniosly, ale mam zamiar tam wrocic.
Kasprzyk i SlawekB, to by tam sporo upolowali....oczywiscie jesli wczesniej komary by ich nie pozarly![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA