Na cos takiego licze.
Tutaj tez sie zdarzaja ale niezbyt czesto.
Chyba mamy wieksze szanse na jakies tsunami.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzieki Centus.
Niestety do nocnych zdjec tez potrzeba klarownego nieba, a nie tego zanieczyszczonego badziewia co mamy ostatnio.![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 10.04.11 o 22:19 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jestem mało czasowa ale koło Twojego wątku nie mogę przejść obojętnie więc powiem krótko. Ostatnie foto przesympatyczne, bardzo malownicze![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Czesc Lola. Dzieki za dobre slowo
Dzisiaj dwa rowniez z wczorajszej niedzieli, ale w zupelnie innym klimacie.
Ptakow nie bylo, ale za to cztownia owszem ...
Kombinuje sobie...w pionie i w poziomie.
Ps...kaczy, zapomnij o zamowieniu na tornado.
U mnie dzisiaj nad ranem juz burza byla, choc slabiutka, ale troche pogrzmialo i poblyskalo.
Czyzbym miala jakies ukryty talent do zaklinania pogody![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
mostki fajowe nie mam pojęcia który fajniejszy.
A co do pogody to wystarczy odtańczyć taniec deszczu od tyłu i głośno się wydzierać na głównym placu w mieściezawsze się ktoś znajdzie co będzie darł się głośniej niż TY i z chęcią obleje wiadrem wody. Wtedy będzie deszcz
![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Nie, bo to ta burza to byla dzisiaj nad ranem, a zdjecie jest z wczorajszego wieczorku.
Ale poniewaz miejsce mi sie spodobalo, a swiatlo bylo do kitu, to sama sobie kolorki wypralam
Taz , twoje pomysly jak zwykle wymiataja.
Cale szczescie, ze tutaj w Wielkanoc woda nie leja....natomiast obeszlo sie bez tanca, ale za to za zbyt glosne smiechy to juz mi kiedys ktos chcial wode z okna na glowe wylac, ale nie ucelowal![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 11.04.11 o 22:23 Powód: Automatyczne scalenie postów
Cierpliwa byc musisz,doczekasz sie.Taka burza Ci potrzebna??
Uploaded with ImageShack.us
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Oba kadry bardzo przyjemne, jakaś czarodziejska obróbka by się przydała. Piękne miejsce, świetnie złapane kadry. Robisz postepy koleżanko
BRAWO!!!
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/