ja wolę nie rozmyte, jakoś nie wyobrażam sobie wywołania takiego zdjęcia i powieszenia na ścianie, jakieś takie kiczowate dla mnie... o wiem z czym mi sie kojarzy... chińskie grajace obrazy które można nabyć na targach... masakra...
ja wolę nie rozmyte, jakoś nie wyobrażam sobie wywołania takiego zdjęcia i powieszenia na ścianie, jakieś takie kiczowate dla mnie... o wiem z czym mi sie kojarzy... chińskie grajace obrazy które można nabyć na targach... masakra...
Nie ma innego wyjscia jak robic rozmyte i nie rozmyte...bo jak tu inaczej wszystkim dogodzic...
Artur....masakra to moja specjalnosc, a na chinskich grajacych obrazach sie ie znam.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ja tam nic przeciwko rozmytemu morzu nie mam. I zdecydowanie te zdjęcia różnią się od grających chińskich obrazów. Bardziej podoba mi się pierwszy kadr. W drugim jest piękna kolorystyka nieba ale trochę dla mnie za ciężkie jest z przodu. P.S. Piękne miejsca do fotografowania![]()
Hej Greedka, dzieki za wizyte w moim watku i zapraszam czesciej
Dzisiaj znowu bedzie woda....ale tym razem nie morska, tylko z zalewu w parku krajobrazowym "Albufera de Valencja" , na terenie ktorego znajdue sie ogromny rezerwat ptactwa wodnego.
Niestety u mnie ptakow nie zobaczycie.
Po pierwsze dlatego, ze znalazlam sie w tym uroczym miejscu tuz przed zachodem slonca i mimo to iz udalo mi sie zalapac na ostatni kurs lodki, to bylo juz za ciemno aby fotografowac ptaki.
Po drugie, nawet gdybym chciala, moja sigma 18-250 sie na mnie wypiela, chyba znowu od wilgoci i nie moglam z niej skozystac.
Mimo wszystko wieczor byl cudowny i przyjemnie bylo podziwiac tak zajwiskowy zachod slonca na wodzie.
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ja wybieram trojeczke...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Trójka urocza- wystempluj tylko tę białą kropkę na wodzie i do galerii![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Przeglądam z wielką ciekawością ten wątek i gratuluję wiedzy i umiejętności focenia. Mieszka Pani w ciekawym miejscu i można z aparatem poszaleć. Szczególnie ostatnie fotki bardzo mi się podobają.
Oj będę podglądał, a wkrótce przygotuję własne.
Pozdrowerki.![]()
trójka jest świetna, reszta dobra
pozdrawiam
Dziękuję za zaproszenie![]()
Nie zawiodłam się zaglądając tutaj. Kolejna dawka pięknej wody. Piękny zachód. W pierwszym podoba mi się bardzo kompozycja, pięknie to wygląda z tą łódką po lewej. Dwójka jest w porządku, wszystko na swoim miejscu, bardzo fajneAle tak jak przedmówców urzekła mnie trójka, gdyby nie komentarz o białej kropce pewnie bym jej nie zauważyła, a tak to ciągle ją widzę. Po jej usunięciu zdjęcie będzie idealne
Pozdrawiam.
Coraz piękniej tu u Ciebie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"