Macie racje , najlepiej na miejscu , ostania fota przednia , pozdrawiam![]()
Macie racje , najlepiej na miejscu , ostania fota przednia , pozdrawiam![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzieki Bernard i prosze dziel sie dalej swoimi pomyslami.
Wiesz Saborek, z tym rozmyciem to jak w przyslowiu:
"...jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil..."
U mnie to zalezy od nastroju. Raz mi sie bedzie podobalo rozmyte, raz to "pogniewane". Ale to takie babskie widzimisie.![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 31.01.11 o 17:34 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Chetnie sie podziele pomyslami
Teraz obrobka calkiem inna technika , zero nienaturalnoscichcialem podkrelic pewne fragemnty , pewne jakby schowac , co sadzicie o tym pomysle
Oryginał
a to takie tam moje pomysły...
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 31.01.11 o 17:45
Hi hi ! Ponoć był taki:
"Pisarz lekarz mędrzec sławny
Mistrz wojennej inżynierii
Budowniczy znawca dziejów ..."
Giacomo Casanova
Teraz już takich nie robią
Co do nastroju to u każdego chyba to właśnie decyduje o formie zdjęcia, każdy ma swoje misie i widzi je alibo nie. Dla mnie estetyka tego kadru jest na 4 właśnie dzięki ruchowi i dynamice wody - to nie skała coby w miejscu stała.
Pozdrawiam
Ja![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
[quote=bernard74;693545]Chetnie sie podziele pomyslami
Teraz obrobka calkiem inna technika , zero nienaturalnoscichcialem podkrelic pewne fragemnty , pewne jakby schowac , co sadzicie o tym pomysle
/quote]
No i znowu mamy ten sam problem...rzecz gustu.
Ja sie obawiam, ze gdybym wstawila taka pojechana wersje, to bym oberwala niezle po lapach
Niebo moze byc, ale skaly to juz prawie jak na Marsie![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 31.01.11 o 17:54
W mysl zasady , ja tam fotografie traktuje lajtowo , moga mnie jechac ila chca , robie tak jak mi sie podoba , czesto nawet mam zarzuty ze nienaturalne lub malo lub nie przyrodnicze - w sumie mysle sobie ze przyrodniczych jest tak duzo ze moje nie musze sie wpisywac w te klimaty, lubie kolor , nawet kiedys ktos napisal ze jestem koloroczuly , wiec jade kolorkiem ide sie da
COdo skal , zalezy jak by swiatlo padalo i o ktorej godzinie, takie tez sie widuje a na marsie najczesciej
a to bardziej naruralna , niekolorystyczna wersja
![]()
Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 31.01.11 o 18:56
Fajne,fajne,więcej morza prosimy!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Oooo,to jest piękne!
No,naprawdę tu się postarałaś koleżanko - jedno z ładniejszych zdjęc jakie ostatnio w tym temacie na OC widziałem.
Brawo i gratki!
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez e-510 ; 8.02.11 o 20:20 Powód: Automatyczne scalenie postów
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
No to jeszcze cos z tej samej beczki.
Jak zaczne przynudzac morzem to dajcie znac![]()