Maly dowod na to, ze u mnie tez nie zawsze jest slonecznie
Z dzisiejszego niedzielnego poranka, wstawiam dwie wersje, chociaz ja osobiscie wole kolor.
ZigZag
Maly dowod na to, ze u mnie tez nie zawsze jest slonecznie
Z dzisiejszego niedzielnego poranka, wstawiam dwie wersje, chociaz ja osobiscie wole kolor.
ZigZag
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
jejjj ale pięknie! kolor znacznie lepszy dla mnie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Dzieki![]()
Przyznam, ze liczylam na inna - lepsza pogode, bo gdybym wiedziala, ze bedzie tak smutno, trudno by mnie bylo sciagnac z wyrka w niedziele tak wczesnie.
Tym razem nie bylo pieknego wschodu slonca ( bo wcale go nie bylo widac) ani chmurek, czy chocby mgly na pocieche, a ja juz od 7h rano po wodzie brodzilam.
Na tej fotce widac jaka ciemnica panowala ok 7.30h, a wokol ani jednego zwego ducha
Denia dopiero sie zaczynala budzic ze snu...
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 16.01.11 o 22:33
cudownieuwielbiam takie klimaty
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Znow pieknie tym razem klimat przesuper , lubie takie takie fotografie.![]()
ja się jednak przyczepie do ZigZag-a.
Jak dla mnie czas był za krótki.
Skoro na ptaszki nie można liczyć bo są za daleko to przynajmniej morze by się ładnie rozmyło.
Miałaś statyw?
Oczywiscie, ze mialam statyw, a jakze.
Tylko, ze na tym zdjeciu chcialam zwrocic uwage na te oddalalona latarenke morska i kamienny falochron, a nie na rozmyte morze.
Akurat taki mialam w tamtej chwili pomysl na zdjecie, ale pewnie masz racje Droplet, ze z romyta woda byloby ciekawie.
Cale szczescie, ze moge tam wrocic w nastepny weekend
I jeszcze jedno. Doceniam to, ze sie czepiasz, bo dzieki temu sie ucze.
Znacznie gorsze sa te milczace wizyty ktore obawiaja sie wyrazic wlasne zdanie, a przeciez ja nie gryze
Wolnosc slowa!!!!!!
a co Ty spać nie możesztak późno chodzić z aparatem po mieście
![]()