Strona 12 z 198 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Mnie najbardziej na tej stronie podobają się oba okna, fajnie je wypatrzyłaś i pokazałaś.
    "Wodopój" miałem własnie odwrócić ale Helmuth mnie ubiegł
    Mimo to pokażę bo miałem troszkę inny koncept
    "Wodopoj" w Twoim wydaniu wyglada bardziej przekonujaco
    Przeniesienie odbicia na druga strone ma w miare kozystny efekt....widze, ze jednak nie uda mi sie zostawic meza do gory nogami
    Natomiast z okienek jeszcze cos mam, ale musze nad nimi popracowac, bo swiatlo bylo nieciekawe i nie wiem co uda sie z nich wyciagnac.
    Pozdrawiam i dzieki za zagladniecie do mojego watku
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez droplet Zobacz posta
    Zgaduję, wygląda jak cześć prasy. Ciekawe co tym wyciskali, bo mi się wydawało, że ten rejon słynie z mandarynek
    Zgadles !!!! To pozostalosci po dosyc antycznej prasie....ale nie do wyciskania mandarynek tylko do tloczenia oleju z oliwek, bo chociaz tutejszy region nie jest potentatem w tej dziedzinie ale sa miejsca gdzie ludzie mieli kilka drzewek na wlasny uzytek i sami sobie wyrabiali olej
    Zdjecie zrobilam jako ciekawostke w opuszczonej od ponad 15 lat wiosce, gdzie nadal stoja puste domy, ruiny i jakies dziwne sprzety jak np. te prasy
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 19.04.09 o 23:35 Powód: Automatyczne scalenie postów

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    technika bym sie na twoim miejscu az tak przejmowal.
    nie twierdze, ze jest niewazna, ale bez calego tego technicznego szumu w glowie tez sie da zrobic zdjecie
    tylko, ze z wiedza jak, da sie robic lepiej
    masz latwiej, ze mieszkasz w dosyc egzotycznym miejscu i na ocene twoich zdjec ma wplyw to co pokazujesz-wykorzystaj to szukaj ciekawych, niebanalnych i niezbyt popularnych rzeczy. to tematyka, a nie technika "robi" zdjecie. cwicz oko w znajdywaniu nietypowych rzeczy. a najlpiej typowych, ale pokazanych inaczej, w sposob jaki tego jeszcze nie widzialas.
    no i najwazniejsza rada-to co radzi diabolique wszystkim (teraz juz rzadziej):
    ogladaj mistrzow-to co ci sie podoba i do ciebie przemawia. pomysl, co czul autor zdjecia, jak podszedl do tematu, co zrobil inaczej, co pozwolilo temu zdjeciu sie wyroznic sposrod tysiaca innych. jednym slowem - patrz
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Ten folklor to bardziej ostry by mi sie widzial,o w te strone

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    K@czy, dzieki za wizyte i pouczajace rady Oczywiscie staram sie podgladac tych najlepszych jak najczesciej...i im wiecej patrze tym bardziej zdaje sobie sprawe z tego ile sie jeszcze musze nauczyc...
    Mam nadzieje, ze z czasem wyrobie sobie oko, bo teraz kiedy mam sie z kim podzielic tym co "widze" sprawia mi to jeszcze wieksza przyjemnosc

Mikek, ten Twoj "ostry" folklor jest superancki!!!!
    A ja sama to sie balam dawac czadu po suwakach, po pozniej po lapach dostaje...

Na dobranoc jeszcze kilka gniotkow z tego samego brzydkiego dnia...

Pierwsze to pozostalosci jendnego z okien w upuszczonej wsi....

Drugie, obiecane wczesniej schodki do mojej "krotkiej" uliczki...

Trzecie, inny zakamarek z tej samej wsi...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	figa o.jpg
Wyświetleń:	176
Rozmiar:	625,4 KB
ID:	15584   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	schodki.jpg
Wyświetleń:	165
Rozmiar:	445,6 KB
ID:	15585   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	zakamarek.jpg
Wyświetleń:	166
Rozmiar:	284,7 KB
ID:	15586  

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Schodki śliczne, pobawiłabym się jeszcze trochę światłem w tym zdjęciu i byłoby jeszcze lepiej gdybyś dalej cięła ostatni schodek aby było widać jego zakręt. Ale jest urocze w swoim klimacie. Kolejne też ładny widoczek troszkę przeszkadza ta dziura po lewej od drzwi ciachnęłabym dalej. Pierwsze - coś pokombinowałaś z obróbką i dziwnie się ogląda.
    Piękne masz te widoki.
    Drugie - ulubione
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Schodki śliczne, pobawiłabym się jeszcze trochę światłem w tym zdjęciu i byłoby jeszcze lepiej gdybyś dalej cięła ostatni schodek aby było widać jego zakręt. Ale jest urocze w swoim klimacie. Kolejne też ładny widoczek troszkę przeszkadza ta dziura po lewej od drzwi ciachnęłabym dalej. Pierwsze - coś pokombinowałaś z obróbką i dziwnie się ogląda.
    Piękne masz te widoki.
    Drugie - ulubione
    Czesc!!!! Dzieki za porady, masz racje, ze dziwna ta dziura od drzwi, ale balam sie, ze jak przytne to...za malo zostanie...
    Ze schodkami walczylam, bo swiatlo bylo beznadziejne, ale musze zaznaczyc, ze sciana nie byla biala, tylko taka lekko szarawa
    Natomiast okno z "figa" mialo bialy przestrzal w tle, tz niebo ktorego nie bylo prawie wcale widac tylko takie tam cos dziwnego i byc moze namieszalam, bo sam kadr mi sie podobal

Pozdrawiam wszystkich i tym razem juz na prawde na dobranoc zdjecie do ktorego tytul sami dopiszcie....nie poddaje go ocenie, raczej tak dla ciekawostki....spain is different..????
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	pani....jpg
Wyświetleń:	168
Rozmiar:	555,5 KB
ID:	15594  

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Schodki troszkę szerzej, zakamarek jak radzi wanilia troszke lewej uciąć. Szkoda, że miałaś marne światło. Okno (figa) jakoś nie bardzo, coś mi nie pasuje (obróbka, ostrość- nie wiem co)
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

jakieś kronkowe mogła założyć
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Albo stringi
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta

jakieś kronkowe mogła założyć
    No cóż, gacie i tyle.
    Jakby były koronkowe to zdjęcie miało by gigantyczną oglądalność
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.