Super widowisko, dzięki Agnieszko za zdjęcia i linki![]()
Super widowisko, dzięki Agnieszko za zdjęcia i linki![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Robi wrażenie. Mam tylko wrażenie, że ci w szeregu już wcześniej nieźle świętowali![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 17.09.10 o 21:42
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jeszcze takich "przebierancow" zlowilam w tlumie.
W przyszlym roku chyba sobie sprawie taki kask ja ten gosc w niebieskim, to nikt mi ani nie bedzie wchodzil w doroge, ani nie podskoczy jak sie bede dopychac z aparatem![]()
W końcu sobie przeczytałem pobieżnie o tym święcie i biorąc po uwagę warunki panujące w Hiszpanii najchętniej zostałbym zwiewnym Mauretańczykiem/Muzułmaninem.
Chrześcijanie są podobno niestety skazani na zbroje, futro i ciężką broń...
Mam też podejrzenie, że Mauretańczycy mają ładniejsze laski bo nie mogą się chować w maskach
Dwa pierwsze bardzo mi się podobają a na trzecim choć bardzo ciekawym trochę ciasno i postacie się lekko zlewają.
Masz racje, ze lepiej zostac Mauretanczykiem, poniewaz ich stroje zawsze sa bardziej egzotyczne, kolorowe i ladniejsze od chrzescijanskich.
Natomiast laski to juz rzecz gustu.
W jedynch i drugich szeragech widzialam kawal baby, takie ktore wzbudzaly ogromny respekt wymachujac maczeta.![]()
Dzieki za udostepnienie ciekawej egzotyki- zawsze to fajnie zobaczyc (prawie) swojska scenerie
Swoja droga jakbys podeslala linka do forumularza z podaniem o zostanie Mauretanczykiem, to bylbym wdzieczny :d Zawsze to nowe doswiadczenie i kolejny punkt w CV
Wiem !!!! Chlopaki przypominja troche sredniowiecznych Transformersow![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
portret tej niebieskopiórej pani bardzo fajniutki
Świetne fotki.
Pozdrawiam.
Zeman, Witia dzieki za odwiedziny.
Kaczus, ja juz sobie Ciebie wybrazam jak defilujesz w przyszlym roku w szeregach maurytanow
O formularz sie nie martw bo mam wtyczke, ale u Tych pan....ale to moze nawet lepiej, bo zamiast przypominac sredniowiecznego transformersa, wystroja cie w piorka
Tylko bedziesz musial brode zgolic....