Na 1-szej zrobiła Ci się brzydka aureolka wokół budynków - HDRa próbowałaś?Pozostałe dwa fajne. Nieustannie zazdraszczam plenerków.
Na 1-szej zrobiła Ci się brzydka aureolka wokół budynków - HDRa próbowałaś?Pozostałe dwa fajne. Nieustannie zazdraszczam plenerków.
The question is: What is a Mahna Mahna?
2 zachęca aby usiąść sobie na kamieniu i wyciągnąć kopytkaw 1 pojawia sie hlalooo czyli ze bardzo wyciągnęłaś cienie
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
1 zastanawia mnie fioletowe niebo. Ta tonacja to z polara? Też mam odczucie jak Romek co do aureolek.
2Latarnia OK ale 3 morze z chmurami mnie powala, super![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Co dopierwszego macie racje. Przewalilam z obrobka, ale usiade do niego jeszcze i bardziej sie postaram
Romek to nie byla proba HDr-a, tylko zabawa na warstwach ktorych niestety jeszcze dobrze nie dominuje, ale cos mi sie zaczyna rozjasniac.
Igorra, Helmuth pierwsze leci w bok, poniewaz...zapomnialam je wyprostowac, natomiast trzecie owszem bylo poziomowane i moim zdaniem to te gory ktore wylaniaja sie z lewej strony ponizej linii horyzontu, sprawiaja wrazenie, ze jest krzywo.
Taz, kopytka to ja o malo wyciagnelam jak sie doturlalam po gorke do tej latarnii
Wszystkim wielkie dzieki za wizyte i wpisy.
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
hiszpanski czy niemiecki... wsio z tajwana
Chcialem zapytac o 3 zdjecie- tzn jakim szklem robilas, ale serce mi peklo, bo zobaczylem exif'a..... tez se kiedys takie kupie
A na powaznie- ostatnie mnie sie bardzo. Wiem, ze ostatnio mam fiola na punkcie szerokosci, ale prawda, ze cos w tym jest, nie ?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
1.Kadr świetny tylko ta obróbka rozstroiła piękno tego miejsca-do poprawki i będzie super
2.Kadr mi nie podchodzi podobnie jak kolorki
3.Morze
Czekam na 1. w pełnej krasie.
Pozdrawiam !!