Strona 106 z 198 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.051 do 1.060 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez masakrer Zobacz posta
    Wydaje mi sie, ze fakt iz robiles zdjecia kompaktem nie ma znaczenia, czasami nawet jest latwiej zblizyc sie do ludzi z malym aparatem niz z takim kamlotem, ktory ja nosilam na szyji
    Dlaczego nie zdecydujesz sie na pozkazanie czegos z tego na pewno bardzo interesujacego wyjazdu do Maroka??
    Jestem pewna , ze wiele osob chetnie by troche "pozwiedzalo" ogladajac Twoje zdjecia.Pozdrawiam
    Hm... w sumie nic nie stoi na przeszkodzie aby ich nie przedstawić - wiadomo, że nie mają startu do profesjonalnego sprzętu ale jak na kompakt to są udane, zresztą Panasonic pokazał, ze potrafi robić dobre aparaty.
    Postaram się wybrać kilka najciekawszych i podam do nich link.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Z ostatniej 1,4, 5 sa super
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Z ostatniej serii pierwsze najlepsze.Strasznie ostre.............to obiektyw?Może ciut przeostrzone?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Z ostatniej serii pierwsze najlepsze.Strasznie ostre.............to obiektyw?Może ciut przeostrzone?
    Chyba jednak przeostrzone. Kurcze dopiero teraz wieczorem widze jak przewalilam w dzien wydawalo mi sie, ze bylo w porzadku.
    Co do 1087 to masz racje Helmuth, ale ja skupialm swoja uwage na tej galazce "gwiazdce" i szczerze mowiac robiac te wszystkie fotki w samo poludnie nie mialam szans na obiektywna ocene rezultatu na monitorze aparatu...
    Natomiast mowiac "krajobraz ksiezycowy" mialam bardziej na mysli otoczenie, te sucha "zasolona" rzeke, dziwne wzniesienia, bardziej niz kolory, posrod ktorych przewazala rdzawa czerwien.
    Moze bardziej by pasowalo okreslenie "niczym krajobraz z Marsa" ...

Ktoregos dnia jak wreszcie sie uporam z zaleglosciami w obrobce zdjec, postaram sie zmontowac zrobione w tym miejscu panoramy. Mam nadzieje, ze chociaz jedna wyszla, bo wszystkie strzelane z reki.

Bardzo dziekuje wszystkim za wizyte i za skrobniecie kilku slow, to dla mnie kapitalny srodek dopingujacy. Dzieki !!!!
    Zeby nie bylo tylko pisania to jeszcze na dobranoc cos na zakonczenie wizyty w tych solnych skalach.
    Na ostatnim 1104 (robionym z autobusu) mozecie sie przekonac, ze rzeczka pozniej ozyla i wila sie cienkim strumieniem.
    1090- to niespodzianka jak mnie spotkala po obejsciu jednego ze wzgorz...znajdowala sie za nim mala makowa laczka.
    1145- ten koles sie strasznie kamuflowal aby wsiasc na gape do naszego autobusu, ale pozniej to sobie lepiej przemyslal i sie zerwal
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1090 - O.jpg
Wyświetleń:	66
Rozmiar:	397,6 KB
ID:	36144   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1145 - djelfa 2.jpg
Wyświetleń:	77
Rozmiar:	388,0 KB
ID:	36145   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1104 - djelfa 2A.jpg
Wyświetleń:	86
Rozmiar:	343,5 KB
ID:	36146  
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Ossstreeee Przerob maku, to zdaje sie, spora galaz przemyslu w Afganistanie Tak przynajmniej mowia tu w tivi.
    Zaloze sie o dyche, ze polizalas sol--bardzo slone? No i nastepne pyanie- goraco tam bylo, czy tylko takie odnioslem wrazenie? Jaki tam klimat jest?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Zaloze sie o dyche, ze polizalas sol--bardzo slone? No i nastepne pyanie- goraco tam bylo, czy tylko takie odnioslem wrazenie? Jaki tam klimat jest?
    Wlasnie przegrales dyche kaczy!!
    Soli nie polizalam, poniewaz byla be.
    Nie wiem co to za typ tej soli kamiennej ale t-short w ktorym kladlam sie na glebe aby zrobic kilka detali ....solnych... musialam wurzucic, poniewaz byl caly wyzarty
    Buty nam kazali wymoczyc w pierwszym napotkanym bajorku, podobno po to aby sie nam podeszwy nie rozlecialy.
    Kurcze, moze to jakies radioaktywne bylo, chociaz ja na razie w nocy nie swiece
    Klimat w tym regionie to bardzo surowe zimy i upalne lata.
    W tamtym roku bylismy miesiac pozniej i strasznie zdychalismy z upalu, chociaz sie nie pocilismy tak jak u nas, poniewaz bylo 45º C ale sucho.
    W tym roku bylo lepiej, chociaz z dnia na dzien sloneczko coraz bardziej dawalo sie we znaki.
    W tych solnych skalach jeszcze mozna bylo wytrzymac, ale jak poszlismy na pustynne wydmy to juz bylo gorzej.
    Abys mogl to sobie wyobrazic powiem tylko, ze moja twarz wygladala niczym rozrzazona zarowka
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Kurde.. ja bym polizal... to tak jakby byc na pustyni i piasku w zebach nie miec
    No wlasnie zawsze mnie zadziwialy te roznice temperatur. Wydawalo mi sie zawsze, ze taki rzeczy zdazaja sie tylko w innych rejonach swiata, a Algieria jest raczej umiarkowana pod wzgledem temperatury.
    A co do wysokich temperatur- moge nawet zniesc 45, byleby bylo sucho jak napisalas.
    Przy wilgotnosci 95-99% 26 stopni moze doprowadzic czlowieka do szalu. Co zreszta i tak zaraz bede wspominal z utesknieniem, jak wskazowka przekroczy 35 stopni.
    Ostatnio edytowane przez k@czy ; 5.07.10 o 07:11
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    k@czy co Ty tak z tym Afganistanem? nie pomyrdało Ci się przypadkiem?
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Ło matko, no pewnie, ze pomylilo
    Tak to jest jak sie ma otwarte kilka watkow i wszystkie jednoczesnie czyta....
    Masakra chyba sie nie pogniewala, co...?

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    Masz zdjęcie tej rozżarzonej żarówki ?
    super zdjęcia pozdrawiam